Ny uke, ny musikk!

18/7/2016 12:13 | Future bass, Future House, Progressive | | med Comments Off on Ny uke, ny musikk!

Housebloggen-1050x500-MAL2

De store slippene lar vente på seg nå som festivalsesongen er i gang for fullt. I det skjulte finnes det mye spennende, og det får du servert her idag. Blåmandag sa du?

 

Otto Knows feat. Avicii – Back Where I Belong (Future Duper Remix)

Det ble annonsert remix-comp på denne herlige låta av barndomskompisene Otto og Tim, og gutta i Future Duper var selvfølgelig ikke sene med å gi det et forsøk. Dette var meget bra! Gutta spyr ut remix på remix, og slapp også sin første singel “High” for noen uker tilbake. Sjekk de ut!

Gratis nedlastning

 

Julian Jordan – A Thousand Miles (Feat. Ruby Prophet)

Hollenderen Julian Jordan er tilbake med et smell. Får etter min mening altfor lite oppmerksomhet, noe jeg har uttrykt i tidligere poster. Denne gangen er det en fet progressive låt med en deilig vokal fra Ruby Prophet.

A Thousand Miles på Spotify

 

Selena Gomez – Kill ‘Em With Kindness (STVCKS Remix)

Biografen deres består kun av “3 FRIENDS”. Relativt ukjente, men det tar nok ikke lang tid før disse er ute å herjer festivaler og de store scenene. To sinnsyke remixer på drøye to uker. Først ut var EM’s offisielle låt av David Guetta og Zara Larsson, “This One’s For You” og nå Selena Gomez’, “Kill ‘Em With Kindness”. Holy shit for en banger! Hakaslepp som vi sier på østlandet.

Gratis nedlastning

 

Nepro – Beastmode

Neal Hendriks fra Nederland er ute med et beist av en låt! Check it out! Beastmode EP er ikke ute før 5. august, men her får du en smak på hva du har i vente!

Beastmode EP tilgjengelig 5. august

 

TWOLOUD & FRDY – Fix Me (Fuero Remix)

Nok en Hollender, og denne gang en deilig remix av TWOLOUD & FRDY’s, “Fix Me”. Fuero treffer spikeren på hodet her!

Gratis nedlastning

 

CLMD ft. Alida – Night Train

Create love, music & dreams. Martin Danielle er tilbake med et smell etter braksuksesser som “Dust” med Astrid S, “Phoenix” med Frøder og “Waiting For Love” med Kid Joki. Night Train tar meg tilbake til de tidligere CLMD dagene, med en fantastisk drivende melodi og en typisk passende vokal. Herlig!!!

Night Train på Spotify

 

 

Hva mener du?