Clairmont – Get Closer (ft. Maria Sobé)

13/6/2016 19:48 | Deep House, Featured, Musikk, Nyheter | | med Comments Off on Clairmont – Get Closer (ft. Maria Sobé)

Clairmont-HB2

Etter suksessen med dropK sin debutsingel på Housebloggen Records er vi tilbake med en ny artist dere garantert vil legge mye merke til fremover. Her er Clairmont med singelen “Get Closer”.

Clairmont er Per Kristian Mikaelsen Enger fra Drammen, og “Get Closer” er en deilig og sommerlig deep house låt med elementer i fra både indie-sjangeren og det tropiske hjørnet. Det er vel egentlig akkurat slik vi liker det. Maria Sobé står for den myke og fine vokalen som ligger fint i miksen og gjør den behagelig å høre på samtidig som låta gjør seg perfekt på et vorspiel ute i den varme sommernatten. I dagens elektroniske popbilde er det veldig ofte man hører at vokalen forvrenges og brukes som et instrument, og det mestrer Clairmont i refrenget hvor man egentlig ikke hører hva som synges, men det blir en slags gjennomført harmoni av den “grøtete vokalen”. Litt på samme måte som Skrillex gjorde i “Where Are Ü Now” hvor alle trodde først det var en fløyte, men det er en annen sak. Grøtete er deilig!

“Get Closer” ble sluppet i dag på Spotify og ellers alle andre plattformer, men vi skal være litt ekstra greie, så vi gir folket gratis nedlastning av sangen på Soundcloud inntil 27. juni.

Vi vet også at Clairmont har masse annet bra på lager, så vi spår en lys fremtid til denne talentfulle unge karen.
Da er det bare å laste ned, streame, og kose deg med denne låten i sommervarmen!

Spotify

Hva mener du?