Nothing But The Beat 2.0 er en re-release av David Guettas gigantiske suksessalbum Nothing But The Beat fra 2011. Men, han har fått med seg et knippe talentfulle artister og en del nye låter. Av disse våger vi nesten kun å poste disse fem, for låter som denne bør få de fleste ekte EDM-fans til å spontant kaste opp. Samarbeidene Wild One Two og Metropolis med Nicky Romero har selvsagt også fått plass på albumet, men de velger vi å ikke inkludere her, ettersom de har fått stort fokus før.

Det samme kan vel sies for alle låtene (sett bort fra What The F***); kommersiell, progressiv house med vokal. Om det var andre produsenter ville det nok vært lettere å være begeistret over disse produksjonene, men siden ingen av låtene gjenspeiler noen «Guetta-Sound» (hvis den i det hele tatt finnes lenger), så blir det litt identitetsløst. Låten som stikker seg mest ut er Every Chance We Get We Run. En collab med Alesso, men det høres nesten ut som låten ene og alene er produsert av den unge svensken. Vokalsporet fra Tegan & Sara er også meget utført, og komplementerer Alessos melodiske fremtoning godt.

She Wolf med Sia var det mange som hadde store forventninger til – et resultat av den enorme suksessen de to hadde med Titanium. En forholdsvis bra og slagkraftig låt, men vokalene til Sia kommer ikke like bra til rette her som i Titanium. David Guetta teamer opp med den tilsyneslatende helt ukjente svenske vokalisten Taped Rai på Just One Last Time. Supercheesy, men for all del, låten fungerer hvertfall til det formålet den har. Det synes jeg dessverre ikke In My Head gjør, som NERVO-tvillingene bidrar på med vokaler. Det blir bare _helt_ platt, forutsigbart og kjedelig. Tror det egentlig er teksten som plager meg mest, men jeg føler den hvertfall ikke i det hele tatt..

David Guetta feat. Taped Rai – Just one Last Time (Album Version) Progressive

David Guetta feat. NERVO – In My Head (Album Version) Progressive

David Guetta feat. Sia – She Wolf (Album Version) Progressive

David Guetta & Alesso – Every Chance We Get We Run (feat. Tegan & Sara) Progressive Hot

David Guetta & Alesso – What The F*** (Album Version)  ElectroHele Nothing But The Beat 2.0 kan dere finne på spotify. Hva synes dere om de nye låtene?