norskugkjent_featured

Vandré – Time (Radio Edit)

Vandrê er en 22 år gammel nord-norsk produsent fra Tromsø. Han lager til vanlig progressiv house med fokus på sterke melodier, og har hatt musikalsk interesse helt siden barndommen. Han startet med å produsere elektronisk musikk i 2014 og nå leverer artisten en herlig låt med tittelen “Time”. Den har både vakker sound og vokaler!

Beatport / Spotify / Itunes

Madden – Golden Light (feat 6AM)

Osloboende Madden er ute med låten “Golden Light”. Den har nydelig pianointro, før en god vokal fra 6AM tar over og melodiene settes i spill. Med inspirasjon fra future house blir dette en en god slager den kommende sommeren. Det lover vi! Heia Madden, dette virker spennende!

 Spotify / Itunes

Christian Colier – Loving You ft. Adrian Jørgensen

Christian Colier har akkurat skiftet alias fra C.S og fortsetter suksessen etter hans tidligere hit med Whiskey og Emma Can, som nå har rundet 666.000 avspillinger på SC.  Oppfølgeren er roligere, men er en behagelig reise med Adrian Jørgensen sin vokaler. Vi har gått rundt den siste dagen og synget “Looving youuu”

Vincent Achram – Wake Me When It Ends

Den opprinnelige Larvik gutten har flyttet til London, og får tid til å produsere gode låter ved siden av studiene. Vincent har spesialisert seg på electro-pop og vi elsker det!

 Jerry Folk x ELOQ- You Know

Jerry Folk kommer rett fra suksessen med “To My Soul”, som akkurat idag rundet 1 million plays. Den nå L.A bosatte nordmannen går sammen med danske ELOQ og lager funky musikk i “You Know”.

Oda- So High

Ikke en typisk låt du vil få de største elektroniske vibbene av, men den er utrolig vakker og sjelfull. Kreditt til de norske produsentene Simon Field og Maye for god produksjon sammen med vokalisten Oda!

 

Spotify/ Itunes

Jasmine Thompson – Adore (Pegato Remix)

Nordmannen blander sexy saksofon med den vakre vokalen til Jasmine Thompson som utgjør et behagelig og vakkert sluttresultat.

Henry Land X The Chainsmokers X Zayn X Dj Khaled – Roses

Den tidligere partneren til Matoma, Henry Land, tar for seg en remix av den kjente låten til The Chainsmokers og ber DJ Khaled og Zayn med på ballet til en chill og melodisk reise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *