Norsk og Ukjent #8

19/4/2016 17:39 | Bass house, Deep House, Dubstep, Electro, Electronica, Musikk | | med Comments Off on Norsk og Ukjent #8

test

Ny runde av norsk og ukjent, men denne gangen har vi mange forskjellige sjangere å tilby deg. Hvilken av låtene liker du best?

Gundelach Fjernsynet

Produsenten Gundelach er ukjent for mange, men Oslo boende Kai Gundelach gjør stor suksess om dagen. Ifjor slapp han sin store hit “Alone In The Night”, som har streamet over 1 million, kun på Spotify. Han fulgte opp med den behagelige og sjelfulle pop låta “Spiders”. Nå forventes det mer av nordmannen, men han leverer virkelig med sin nyeste singel “Fjernsynet”. Vi gledes også oss til EP’n slippes den 13 Mai.

Pre Order EP / Spotify

October Child – Shatterstory

En dag kikket unge Christian igjennom YouTube for å finne ny musikk, og da snublet han over siden “MrSuicideSheep”. Siden en av de største kanalene som leverer gratis musikk på YouTube og drømmen var å få sluppet en låt der. Fra drøm til virkelighet har det nå blitt, og hans helt ferske låt “Shatterstory” fikk sin premiere forrige uke.

Musikken går over i en kombinasjon av melodisk chillstep og dubstep, men vi elsker den reisen, vi blir tatt med på.

October Child er også aktuell med sin bror under artistnavnet “Dreamlag“, som også lager vakker musikk.

Gratis nedlasting

 

Anna of the North – Baby

Navnet Anna Of The North er verdt å merke det. Hun er nå mest opptatt med å turnere med Sonny Alven og Kygo i Europa, på sistnevntes “Cloud Nine Tour”. Etter det vi har fått hørt,har den vært en voldsom suksess og da er det ikke tvil om at hun vil bli merket til i det store utland. Forrige måned slapp hun singelen “Baby”. En rolig synt-pop låt som spiller på følelser, og vi i Housebloggen har lett blitt forelsket i den.

Itunes/ Spotify

 

Diana Ross-Take Me Higher (Clairmont Remix)

Pop-dronningen Diano Ross får en herlig remake av Clairmont. Den får oss til å vugge ekstra med dansefoten, som våre foreldre gjorde tilbake på 80-tallet. Deilige vibe fra start til slutt!

KSHMR & Felix Snow ft. Madi – Touch (BAKOTA Remix)

Bakota er en duo fra Akershus som vanligvis har en hardslående form for musikk. Men denne gangen har de hentet inspirasjon fra både Major Lazer og DJ Snake i deres remixbidrag til KSHMR låten “Touch”. Resultatet er forbløffende bra og er virkelig verdt en, eller flere lytt!

Mike Posner – Cheated On You (Christian Colier Remix)

Christian fra Ås er noe av det mest spennende vi har fra Norge for tiden, og du vil garantere høre mer fra han i fremtiden. Forrige måned slapp han den dype låten “Memories”, men nå følger han en norsk duo, som også hadde suksess med en remix av Mike Posner. Colier gir deg deilig og sommerfriske melodier får oss til å glede oss til sommeren.

Just Kiddin – Thinking About It (Chris Viviano Remix)

Chris Viviano er en veldreven DJ, men nå begynner produseringen virkelig å sitte for Oslo-gutten. Han har tidligere remixet “Pop”,”The Girl” og “Sun Goes Down”, men vi syntes denne remixen av Just Kiddins låten “Thinking About It” er den beste sålangt.

Pegboard Nerds- Heartbit (Quiet Disorder remix)

Idag poppet denne låten inn på beatport, og vi vil gjerne dele den her på Housebloggen. Lars og Micke gjorde en remix av Pegboard Nerds sin hit “Downhearted”, som de fikk gode tilbakemeldinger på. Nå ønsker de å fortsette å holde samarbeidet varmt og gir deg en ny knallhard remix.

Itunes/ SC link kommer imorgen

Hva mener du?