Norsk spesial!

8/6/2016 14:41 | Electronica, Musikk, Norsk, Progressive | | med Comments Off on Norsk spesial!

test

Disse artistene er mer enn “Ukjente” for de fleste her på bloggen, men siden det har kommet så mye bra norsk musikk den siste uken, har vi valgt å lage en hel post ut av det.

Didrik Thulin – Teenage Hype

Didrik Thulin er en ny kjenning fra “Bergenskullet”, og etter en pause med gruppen “WDSTK”, har Thulin valgt å fokusere på sin solo-karriere. 3 år siden sist orginal (som Kygo har remixet), er han tilbake med ett smell. “Teenage Hype” infrir med en frisk pop ballade.

Teenage Hype på Spotify

Alan Walker- Sing Me To Sleep

Ny hit varsel fra Alan Walker. “Faded” gikk over stokk og stein, og er enda på den amerikanske Billboard listen. Han følger opp med en rolig, men svært digg låt i “Sing Me To Sleep”.

Sing Me To Sleep på Spotify

Loveless – Relationships EP

Loveless hadde sitt store gjennombrud med vakre “They Don’t Know”, og fulgte opp med vakre “Elephant”, med Morten Harkets datter,Tomine. Nå har duoen sluppet sin første EP under navnet “Relationships”, Blant de som allerede er nevnt, har de også tatt med fire knallsterke andre singler.

Cavego feat. Leon Frick – All The Other Girls

Cavego ser ut til å bli en hit her på bloggen, og hvis du ikke kjenner til hans musikk, så anbefaler vi at du sjekker ut gjestemixen han gjorde for oss i April. Norges disco kong sviker heller ikke med “All The Other Girls”. Kom deg ut i sola og nyt den helt ferske låta fra Cavego!

All The Other Girls på Spotify

CLMD ft. Fröder – Phoenix

Ingen over, ingen ved siden av. Martin Daniell viser virkelig hva CLMD (Create Love Music Dreams) står for, og vi elsker Phoenix. Han har tatt med seg vokalisten Fröder fra suksess-låten Stockholm Syndrom, og serverer oss en perfekt låt!

Phoenix på Spotify

Justin Timberlake – Can’t Stop The Feeling (Sjur og Dunisco remix)

Det er ingen tvil om at sommerens pop-låt kommer fra Justin Timerlake, men for oss som liker elektronisk og norsk musikk, er det ekstra gledelig at våre mest fremste unge produsenter har lagt hardt arbeid i gode og friske remixer. Top notch fra de to nordmennene.

Hva mener du?