Norsk og ukjent #6

8/3/2016 19:15 | Bass house, Electro, Musikk, Progressive, Tropical House | | med Comments Off on Norsk og ukjent #6

norskugkjent_featured

Er du på utkikk etter ny norsk musikk av artister du aldri har hørt om? Da trenger du ikke lete så mye lenger, fordi Housebloggen gir deg innblikk i de ukjente norske produsentene som er nær ved å blomstre!

Tove Lo – Moments (Seeb Remix)

Suksessen fra “I Took A Pill In Ibiza” ser ikke til å ta slutt, og den har i skrivende stund førsteplassen på Apple Music Dance chart og er inne på Billboard listen, samt over 30 millioner avspillinger på Soundcloud og Spotify. Norsk musikk er virkelig i vinden for tiden, og det skal duoen i Seeb ha noe av æren for.

Nå er de endelig ute med en ny remix av Tove Lo sin låt “Moments#. En behagelig låt fra start til slutt, og legg spesielt merke til hvordan Oslo-gutta har gjort det beste ut av stemmen til svenske Tove Lo.

Pablo – Blow

Norske Pavlo er dyktig med sine symfonier i låter, og i låten “Blow” kombinerer han dette med knallhard big room. Vi får virkelig høre en mainstanger-banger fra telemarks-gutten, som også stakk av med prisen for månedens låt i den norske facebookgruppen “Norwegian Bedroom Producers”. Liker du denne låten, så slapp han en ny singel før helgen og den kan du høre på hans Soundcloud her.

Modes – Losing My Cool

Morten Danielsen er en av få nordmenn som liker seg i sjangeren nu-disco , og vi trives godt det med! Han har fått med seg Michael Augustin på vokalen og dansefoten vår følger låten hele veien. Deilige toner og flott rytme treffer oss godt i sofakroken. Er det lov å håpe på collab med den andre norske disco-kongen Cavego?

Iselin Guttormsen – Mirror (Frool Remix)

Drammensgutten Frool fikk den store oppgaven av bloggeren Iselin Guttormsen: å lage en remix av hennes helt ferske singel “Mirror”.  Låten ble premiert på hennes releasefest og sluppet på søndag. Frool har bygget godt rundt vokalen, og har laget en skikkelig partylåt ut av orginalen med sin særs drivende progressive stil.

Lost Kings Feat. Katelyn Tarver – You (Lars Lennox Remix)

Til vanlig er han DJ for den fremadstormende rapperen Mads Veslelia, men Lars ønsket å gjøre noe mer enn å stå bak spakene. Han er godt igang med produseringen, og etter mange timer foran pc-skjermen kan han endelig skryte stort av sitt arbeid og sin nye remix av duoen Lost Kings.  Nydelig vokaler fra Katelyn Tarver før Lars drar opp ermene, og gjør denne til en knallhard progressiv house låt med fokus på sterke melodier.  

Light Years (feat. Rivers Cuomo) (Funkin Matt Remix)

Vi skrev om Funkin Matt forrige uke og Oslo-gutten Mats slutter ikke imponere. Denne gangen har han laget en sjukt funky remix av Steve Aoki sin låt “Light Years”. Med sterk og dyp bass dette får virkelig sus på låten. Funkin Matt er vel snart så kjent at vi ikke lenger kan ta han med i “Norsk og ukjent?”

Neil Thomas || Home (Jonas Vincent Remix)

Musikk-karrieren startet med et brak for Jonas Vincent i 2014/2015 da han la ut en remix av Ed Sheeran´s ”I See Fire” på Soundcloud. Den detaljrike og organiske produksjonen ble raskt plukket opp og støttet av store musikkblogger verden over. Med over en halv million avspillinger førte dette til en solid førsteplass blant ”top 50 remixes” på Hype Machine.

Denne remixen er signert av Warner Music Tyskland. I likhet med Jonas Vincent sin første remix er denne en detaljert og svært musikalsk komposisjon bestående av skreddersydde akustiske så vel som elektroniske elementer. 22 åringen leverer med sin andre remix et mesterlig stykke musikk, som har resultert i over 150.o00 avspillinger på Soundcloud.

Hva mener du?