Beatport lenke

Fehrplay – Nightride (Original Mix) House Hot

Jeg gav mye skryt til Fehrplay for sin debut EP, Incognito, på Pryda Friends som ble sluppet tidligere i sommer. Jeg sa det var kanskje den beste progressive housen jeg har hørt fra en norsk produsent. Nightride er etter min mening en enda sterkere låt enn Incognito. Mørkere, dypere og mer spennende. Vokalene er også veldig forseggjort og passer godt inn i låta. Normalt er jeg skeptisk til vokalbruk i denne typen låter fordi det tar fokuset vekk fra melodien, men her er vokalene brukt mer som et kompliment til bassen og melodien, ikke lagt i veien for det.

Kjøp låta og støtt en fremadstormende norsk produsent! Hvis vi ønsker et godt miljø for elektronisk musikk i Norge, er vi avhengige av at produsenter lykkes. Vi er på god vei med mange navn som er på fart fremover i bransjen, men vi er ikke helt der enda. Så støtt opp om en god norsk produsent som har fått tidenes mulighet til å lykkes!

Kevin Yost – Persistence (Guy J Remix) Tech Hot

For en fantastisk produsent han er, Guy Judah! En av de beste produsentene i verden, uten tvil. Denne remixen minner meg om hans kanskje aller sterkeste låt i år, High, som ble sluppet på Sudbeat Music i vinter. Dette er det andre slippet til Guy J på sitt eget label, Lost & Found. Bassen har den samme mørke og «crunchy» grooven som den har i High. Låta er roligere og mindre energisk med et mer utpreget vokalspor. Jeg synes også Guy J har blitt langt flinkere i det siste til å bruke vokaler i låtene sine. Det lover veldig bra!

Hot Chip – Flutes (Sasha Remix) Tech Hot

Mange mener Sasha er den beste progressive produsenten noensinne. Jeg vet ikke helt om jeg er enig i den påstanden, men at Xpander er den beste progressive låta noensinne, det er noe jeg kan skriver under på – det er kanskje den beste elektoniske låta noensinne. Sammen med John Digweed, var Sasha en av de første virkelig store progressive house produsentene og DJene, og produsenter som Eric Prydz og Axwell nevner han som en av sine største innflytelser. Det har vært stille rundt Sasha i noen år nå, men med denne remixen bør han være tilbake i rampelyset igjen. Det er en rolig og melodisk remix av Hot Chips Flutes med utrolig deilige synther og god bass. Låta passer perfekt med Hot Chips originale vokal. 

Vil anbefale også de som kun hører på progressive house å sjekke ut alle disse låtene selv om de er merket house og tech house. Rent sjangermessig ligger de veldig nært progressive house.