Benoit & Sergio – Lipstick & Lace (Original Mix) Deep House Hot

Benoit & Sergio – Not In Your Nature (Original Mix) Indie/Nu-Disco Hot

Benoit & Sergio – New Ships (Original Mix) Deep House

Seth Troxler er et navn alle med en nese for tech og deep house bør kjenne til. I fjor lanserte han sitt eget label, Visionquest, som siden har presentert en mengde med sterke låter, men det er lenge siden det har kommet ut en så sterk EP som den Benoit & Sergio leverer her.

På EPen har du tre meget sterke og varierte låter. Lipstick & Lace er den mest klubbvenlige og dansbare låten av de tre. Låta har en meget fengende og groovy basslinje som får det til å rykke i kroppen. Not In Your Nature er en langt roligere indie-låt med en mer utpreget melodi og mer fremhevede vokaler. Gled deg til du kommer til breakdownet mot slutten av låta, der snakker du digge synther! Min favoritt sammen med Lipstick & Lace. Tittellåta New Ships er også en rolig og behagelig låt. Føler den ikke når helt opp til de to andre låtene på EPen, men det er fortsatt en sterk låt.

En ting jeg må berømme er vokalbruken i alle låtene. Jeg er en naturlig skeptiker til vokalbruk i house musikk fordi jeg føler det tar fokuset vekk fra selve musikken. På denne EPen har alle låtene vokaler, og alle er velproduserte. Vokalene er produsert for å være en del av arrangementet og ikke bare lagt på toppen for å gjøre låta mer kommersiell. Dette liker jeg!

Mitt favorittslipp denne uken. Det sier litt når artister som Eric Prydz, Jeremy Olander og Solomun også har sluppet låter!