php3xIjFPPM

Darwin & Backwall feat. Daniel Gidlund – Never Makes You Weak (Jerry Rekonius Remix) Progressive Beatport

Darwin & Backwall feat. Daniel Gidlund – Never Makes You Weak (DBN Remix) Progressive Beatport

Darwin & Backwall feat. Daniel Gidlund – Never Makes You Weak (Andy Harding Remix) Electro Beatport

Fjorårets Summerburst-theme Never Makes You Weak har fått seg en overhaling av flere gode produsenter. Felles for alle er at de er forholdsvis kommersielle remixer. DBN har gjort noen forandringer på akkordprogresjonen og kjører et ganske minimalistisk dropp med få, tunge elementer. Andy Harding byr på en electrolåt med et breakdown bestående av originalmelodien og noen trancy plucks. Men min favoritt er nok den mest velkjente produsenten, Jerry Rekonius sin remix.

Outlook – Annecy (axisONE Remix) Trance Beatport

Litt hardere låt enn det vi vanligvis hører fra axisONE, men de typiske synthene og melodiene er der fortsatt. Jeg har enda tilgode å høre en dårlig produksjon av kineseren!

Emma Hewitt, Mikkas – Rewind (Warkids Bootleg) Progressive Soundcloud

Denne Warkids-bootlegen er ganske lik originalen, men flyttet et par hakk ned på tranceskalaen og et par opp på kommersskalaen. Emma Hewitt sin vokal ligger der fortsatt, og det er nok blandede meninger om slik type trancevokal på låta, men det fungerer helt greit.

Jay Mocio – Whistle & Drum (My Digital Enemy Remix) House Beatport

Noe av det som kjennetegner My Digital Enemys produksjoner, er den noe akustiske sounden på trommer og rytmer, og denne låta er intet unntak. Et enkelt pianoriff går igjen i hele låta, dette er nok noe for dere som liker god gammel housemusikk!