Nervo ser du i Bergen 18. august!

den august 14 | av | med 0 kommentarer

nervo_bergen

De australske big room electro house-yndlingene Miriam og Olivia Nervo kommer til Bergen førstkommende søndag! Der skal de spille med CLMD, Karpe Diem og David Guetta, en lineup som sjeldent har sett bedre ut i Norge på en søndagskveld!

For noen år tilbake gjorde de seg kjent gjennom å lage musikk med artister som Guetta, Armin Van Buuren, Ke$ha og Pussycat Dolls. For tiden satser de beinhardt på sin egen karriere, og lykkes mildt sagt med det! I år har de spilt på de aller fleste nevneverdige festivaler, som for eksempel Ultra Music Festival og Tomorrowland. I 2011 var de med å produsere anthemet for Tomorrrowland, noe som kan sies og være en solid tillitserklæring! Når de spilte på Stavanger Live i år, var Housebloggen der og så dem løfte taket til nye høyder.

Det at to jenter, tvillinger til og med, lykkes så bra på den internasjonale housescenen er bare å fryde seg over! De leverer en pakke de fleste sliter med å følge opp, og vi kan ikke si annet enn at vi gleder oss stort til å få de til Norge for tredje gang i år. Det er absolutt ikke et minus at de er digge også…

NERVO & Nicky Romero – Like Home

NERVO – You’re Gonna Love Again

I årsskifte slapp de singelen Like Home sammen med selveste Nicky Romero, et samarbeid som viste seg å være gull verdt! Låta er spilt på radio over hele verden, og dette er nok bare starten for blondinene fra Australia! Vi har store forventninger til søndagen og vi vet at de innfrir!

Har du ikke skaffet deg billett enda? Da burde du kjappe deg!

Kjøp billetter her!

Si din mening!