aviciiOsloFriAlder

Vinn billetter til Avicii @ Oslo Spektrum!

0

Superstjernen Avicii spiller i Oslo Spektrum lørdag 18. februar,
og vi har fått tak i noen billetter vi gjerne vil dele ut!
‘ 

Det handler i første omgang om billetter til konserten med fri aldersgrense. Vi trekker to heldige vinnere som får oppleve selveste Avicii i Spektrum. Vinnerne annonseres lørdag 11. februar både her på bloggen, og på vår facebookpage.

Klikk deg inn her for å delta!

Lykke til!

would_you_believe_me_by_andrea_h-d48lzqw

Must Be The Feeling (Funkagenda Remix)

0

Nero – Must Be The Feeling (Funkagenda Remix) Progressive Hot

Det må kunne sies å være en merkelig kombinasjon når Funkagenda remixer dubstep-duoen Nero, men det er vel derfor magi også skapes. Funkagenda er en vanvittig god produsent, som alltid leverer låter som passer på store gulv. Det er noe magisk med drivet i låtene hans, i de alltid-så-perfekte basslinjene. Progresjonen i denne remixen er akkurat hva du forventer deg av Funkagenda, bare ennå litt bedre. Låten starter passelig mørk,  men etter 3 passerte minutter lysner det opp med en herlig lead, akkompagnert av den lekne vokalen. Det eneste jeg har å utsette på denne låten er at den likner mistenkelig mye på Mark Knights remix av You’ve Got The Love.

Thomas Schwartz – Benzo (Original Mix) Progressive

Benzo er en herlig avslappende melodisk låt fra italieneren Thomas Schwartz, som også står bak den progressive klassikeren Jupiter Calling fra 2008. Låten virker veldig loungy før den plutselig øker litt i styrke med et fint dropp på rundt 3 minutter. Meget godt produsert!

59b850a91ce9b0569878031269d231d4-d4oln9i

How We Roll / Ain’t No Stoppin’

0

 

EDX, Nadia Ali – This Is Your Life (Original Club Mix) Progressive

Fresh produksjon fra EDX som har hanket inn Nadia Ali til å gjøre vokalen. Får litt Deadmau5 vibber av denne, muligens fordi den vagt kan minne om Ghosts N Stuff.

Tujamo – How We Roll (Original Mix) Progressive

Tujamo serverer oss et sinnsykt tung stykke progressive som drar droppet rett ned i kjelleren. Kommer garantert til å treffe hardt på dansegulvene fremover.

Steve Aoki feat. Wynter Gordon – Ladi Dadi (Tommy Trash Remix) House

Enda en spesiell vri fra Tommy Trash vi ikke har hørt før. Med en veldig trancy synth og spesielle melodi er dette nok en gang en produksjon fra TT som skiller seg ut fra hopen.

Ferry Corsten, Ben Hage – Ain’t No Stoppin’ (Sunnery James & Ryan Marciano Remix) Progressive

Den desidert beste og eneste produksjonen jeg liker av James & Marciano. Originalen er også brukbår så den bør dere sjekke ut.

Aba & Simonsen – Soul Bossa Nova (Chuckie & Mastiksoul Remix) House

Morsom og funky remix av en låt vi kjenner godt igjen fra TV og filmens verden.

Chuckie – Together (Original Mix) Electro

Chuckies seneste kreasjon er en enkel og wobbly electrolåt som ikke prøver for hardt.

Incognet – Cold In Mountain (Original Mix) Tech

Funky tech house låt med progressive elementer fra Incognet med fengende piano-riff i mellom droppene.

Jack Holiday & Mike Candys – Children (Original Higher Level Mix) Progressive

Blodkommers remake av Robert Miles udødelige låt. Tydelig inspirert av Aviciis Levels, men det fungerer bra og dette vil garantert være en låt alle Avicii-fans vil digge.

Strobe & Jashari – Go. Bang (Original Mix) Progressive

Jeg har ikke ord for hvor hardt droppet i denne låta slår. Første gang jeg hørte det satt jeg med tunga ut av kjeften som en annen idiot og lurte på hva som nettop hadde skjedd. Må høres på kraftig volum for at den skal få den effekten den fortjener! Slippes på mandag.

MOGUAI_MPIRE_PACKSHOT_BEATPORT

Album: Moguai – Mpire [mau5trap]

5

01. Moguai – Smyles
02. Moguai – Mpire
03. Moguai – Dynamo
04. Moguai – Lyme
05. Moguai – Heimaterde
06. Moguai – N.E.O.
07. Moguai – Started
08. Moguai – Deaf by Stereo
09. Moguai – Hush Hush
10. Moguai & Tommy Trash – In N’ Out
11. Moguai feat. Polina – Invisible
12. Moguai – Styrum
13. Moguai & Kosheen – Out of Nowhere
14. Moguai – Monkey Business (Beatport Exclusive)
 ’

Få produsenter blir håndplukket av Deadmau5 til å presentere et artistalbum på hans prestisjefylte mau5trap. Dette er andre gangen på to år Moguai har fått den sjansen, og det sier litt om kvaliteten og originaliteten på produksjonene han leverer. Den første singelen (tittellåten Mpire) skjøt fart med en gang den ble sluppet, og endte opp på toppen av Beatport, hvor den fortsatt ligger komfortabelt. Det kan nesten virke som det meste tyskeren produserer ender på #1 av Beatports overall charts, noe remixen hans av Afrojacks Bangduck og Fatboy Slim’s Ya Mama (Push The Tempo) også gjorde.

Det første som slår meg med dette albumet er hvor originalt det er. Moguai er Moguai, og følger ingen stiler og trender, som mange andre produsenter faller for – selv om det egentlig ikke er I tråd med deres eget uttrykk. Her finner man en god miks av særere låter, glade låter og akkurat passe mørke låter – laget både for dansegulvet og lyttere.

Enten du elsker de komplekse drivende harmoniene I Dynamo og Heimaterde, de progressive mesterverkene i Lyme, Smyles og Tommy Trash samarbeidet In ‘N’ Out, eller de tunge electro-basslinjene i Mpire, Hush Hush og Started, så er dette et album alle kan finne noe de elsker i. Hvertfall så lenge du liker utfordrende, genuin elektronisk musikk som ikke produseres etter hva som er kult akkurat nå. Dette albumet har det meste, og vil tilfredsstille den kresne lytteren. Det er lett å forstå hvorfor Deadmau5 insisterte så sterkt på en ny Moguai-installasjon på mau5trap!
‘ 

DOWNLOAD

Underground-Fix

Underground Fix

4

…..

Kraak & Smaak feat. Lex Express – Hold Back Love (Lovebirds Remix) Deep Hot

Indie dance originalen er et bra stykke musikk, men den klassiske touchen Lovebirds tilfører i sin versjongir den et ekstra nivå. Litt mindre disco-faktor og litt mer funkyness. Must have! 

Chris B Feat. Janine Small – 24 Hours (Spiritchaser Remix) Deep Hot

Nok en klassisk innpakning, denne gangen på Toolromm Longplayer (en gren av Toolroom), remixet av traverne Richard Earnshaw og Mark Bamford i Spiritchaser.  

Andrea Oliva – Bandit (Original Mix) Tech

Med flere suksessrike slipp på blant annet Saved Records og VIVa Music, stiller Oliva sterkere og sterkere blant sine medprodusenter. Det har ikke tatt helt av enda, men forvent et sterkt 2012 fra denne karen. 

Kill Frenzy – Booty Clap (Original Mix) Tech Secret Weapon

Ok, jeg vet dette er sært, men det er et eller annet ved låta som virkelig får hodet mitt til å gynge. Med stor vekt på en sinnsykt tung bassline og ghetto elementer, blir dette til en erketypisk dirtybird release. Skittent og dybt – garantert en vinner på et sært publikum.

Zenbi – Double Trouble (Stefano Noferini Remix) Tech Hot

Etter noen uker med dødkjøtt, er italieneren vi kjenner så godt tilbake i det rette sporet på Great Stuff Recordings. Spenstig, drivende og full av energi, slik det pleier å være.

Paul Ritch – Shape (Original Mix) Techno Hot

Etter flere relativt kommersielle techno låter i disse postene, er det på tide med noe litt mørkere – her servert av i form av en meget dyp bassline i kombinasjon med typiske techno-akkorder. Techno-kongen Paul Ritch leverer igjen!

Toky – About You (Hot Since 82 Mix) Deep Hot

Claptone – Cream (Original Mix) Deep

Cryos – Around N Around (Original Mix) Tech

Dejan Milicevic – Boogie Vujsla (Alex Neri & Federico Grazzini Remix) Tech

Tiger Stripes – Give You Up (Original Mix) Tech

Louie Corrales – Rhythm (Original Mix) Tech 

Mozambeat – Autoignition (Original Mix) Minimal Hot

…….

ZIPPET MAPPE PART 1 / PART 2

Untitled-1

There And Back / Buzz Killington

5

Wolfgang Gartner – There And Back (Original Mix) House Hot

Wolfgangs første produksjon for året skiller seg litt fra hans vante stil, men for et monster dette er! Låta domineres av et stort, melodisk synth-tema med kraftige kicks og effekter som support og vil garantert glede både fans og folk som hører han for første gang.

Paul Thomas – Buzz Killington (Funkagenda Remix) Dubstep Hot

Funkagenda viser også at han ikke er redd for å gå nye veier. I motsetning til hans svært særegne prog-house stil har han her begitt seg inn på dubstep. Resultatet er en melodisk og rolig dubstep låt som skiller seg positivt ut blant mye annet. Til sammenligning med det progressive han produserer så er Funkagenda ekspert i å lage roligere låter som ikke nødvendigvis er de største peaktimerne, men likevel høres det alltid vanvittig bra ut.