Heimdall 2012 – Årets Busslåt

Jentene på Heimdall 2012 har allerede sikret seg to meget gjeve priser, nemlig Årets Buss i Stavanger ogÅrets Eikelibuss. De har hyret inn selveste John Dahlback, og resultatet er denne freshe russelåta. Selv om vi alle mente låten var litt safe til å være Dahlback, så er den perfekt som russelåt. Med en kul vokal, herlig lead, fin struktur og et potent dropp, så er den rette russefeelingen på plass. Juryen i Housebloggen var helt enstemmige om at Heimdall fortjener tittelen årets beste elektroniske busslåt! Gratulerer!

“Heimdall er den keegeste guden av det vakre mystiske fenomenet nordlys. Han er skaperen av dette spektakulære klikka lyset, og viser det på nattehimmelen med all sin prakt. Follow The Light!

Heimdall @ Facebook

‘ Saga 2012 – Folkets Pris

Saga 2012 ble stemt frem av det norske folk, og vant overlegent med hele 700 stemmer! Hele én tredjedel av stemmene gikk til denne svært kommersielle russelåten fra Bodybangers Inc, og det er kanskje ikke så rart, for droppet smeller kraftig, med en liten touch av en svært populær svensk produsent som de fleste kan digge!

“Arven etter vikingene hviler fortsatt i sørlige kanter av Bergen. 26 basterder tar vikingbussen fatt fra 26. april til 17. mai for å herje og plyndre. Cruisende på vår jernhest skal vi legge under oss både Bergen og Stavanger. La oss ta dere tilbake til Norges storhetstid. Norrøn mytologi var deres milepæl gjennom livets verdier og skjebner. Reiste over land og strand med enorme drageskip ved hjelp av Tor og Mjølners enorme krefter og plyndret alt de kom over. “

Saga @  Facebook

Hva mener du?