Tinas Techno Tirsdag #23

17/1/2017 12:34 | Musikk | | med Comments Off on Tinas Techno Tirsdag #23

TTT_mlogo

Her er det egentlig bare å gå rett på sak. En tragedie skjedde i går på avslutningsdagen til BPM Festivalen i Mexico. Nyhetene sier at fire eller fem personer er bekreftet drept og 12-15 personer er skadet. Blant de omkomne var det flere vektere som arbeidet for festivalen.

Det viser seg at dette ikke var en handling med terrormotiv, men et gjengoppgjør som resulterte i at uskyldige liv gitt tapt. Dette skriver en nordmann på sin Facebook-status som var på Blue Parrot:

«Alt er bra med meg, heldigvis. Jeg var på Blue Parrot i Playa Del Carmen når det skjedde. Først 5-6 skudd, så 4. Vi kom oss ut alle sammen. Alle vennene mine er ok. Jeg kom meg på hotellet kort tid etter. Forferdelig hendelse. Klubben var helt full. 1500 mennesker++.. sikkert flere! Det ser ut til at han som skjøt var alene. Vi trodde først det var fyrverkeri eller noen kids som lekte med noe kinaputter, men så løp alle. Vi kom oss ut bakdøra og ut i bakgården. 

Sender mine tanker til de avdøde og arrangørene. Slik hodeløs vold er forferdelig trist å oppleve på så nært hold. Musikk skal bare handle om musikk, samhold, dans, kjærlighet og vennskap! Det må det fortsette å være.»

I dagens techno tirsdag dyrker vi ennå sterkere nettopp dette: Musikk, samhold, dans, kjærlighet og vennskap.

Velkommen til Tinas Techno Trisdag.

Metodi Hristov – Ariel Vs. Spiderman EP [Termina M]

Tina V – Coco [Night Light Records]

Roland Clark, Alexander Technique, Steven Mestre – The Last DJ On Earth, The Remixpack [Natura Viva]

 

Hva mener du?