Tinas Techno Tirsdag #20

13/12/2016 17:13 | Musikk | | med Comments Off on Tinas Techno Tirsdag #20

TTT_mlogo

Ja, julebordsesong sier du? Jeg har ikke et eneste ett i sikte. Aner ikke om det sier mest om mine venner eller min lunkne entusiasme til fettmat, slipset rundt hodet og fylleangst… masse fylleangst.

Den angsten klarer vi helt fint å få utenfor sesong også. For til fredag skal vi få fylleangst. Det er nemlig tid for at du kan ta med guttas eller jentenes årlige tradisjon rett inn døra på The Villa. Der blir i hvert fall mye god tech house og techno i veggene hele kvelden for Faia, Schizo Pinguino og Joel:K spiller. Hvis du vil hilse på meg denne kvelden så er det veldig hyggelig. Du vil finne meg i et hjørne med revnet strømpebukse, påtroppende angstgrunnlag før jeg forsvinner ut i natten mot nærmeste fettkebabhull. Sjåst!

Event: Fredag 16/12 :: Schizo Pinguino & Joel:K // Faia

Her en ukens anbefalinger. Velkommen til Tinas Techno Tirsdag.

Personlig liker jeg DJ Fronter remixen best. Ny EP fra italieneren Nico Cabeza ut på New Violence Records.

Brutal various artist album gjennom Second State – nærmere bestemt Pan-Pot sin arena. Eller som det beskrives på nettet: “Second State is a platform Pan-Pot will use to connect with music lovers and dance-floor soldiers from all over the world”. Vi kobler sammen.

 

Siden jeg er en av Olivier Giacomotto sine største fan så kommer denne EPen – selvom tech house ringer kanskje mer i bjellene. Ut på Noir Music og oppfølgeren til EPen Postgalactic.

Hva mener du?