Tinas Techno Tirsdag #19

6/12/2016 20:23 | Musikk | | med Comments Off on Tinas Techno Tirsdag #19

TTT_mlogo

OMG vært i Bergen. Førsterad billetter til techno-universet 45 mil fra Oslo. Tatt i mot med åpne armer og blitt introdusert til alle jeg ønsket å møte. Hvis du vil oppleve gode events med bra musikk har jeg derfor følgende tips: Følg Sista Låten på facebook og følg Ploink på facebook. Ellers sjekk ut produsentene/DJene Jürgen Hutmacher, Nordenstam, Urhaug, Christian Tilt, Kahuun, Vakum, Lysgaard, Skatebård, Glennebassen, Boom Jinx, anders., Rudi Valdersnes og Thomas Urv.

Som nevnt i forrige uke skulle jeg ha en radiosending med bare Bergens produsenter. Så her har du mixen fra hele sendingen. Tracklist i SoundCloud.

Så vi dro på party i Bergen. Var på Ploink sin fest på Østre. Derfor er kveldens første anbefaling Hutmacher sitt set fra den kvelden.

Sist ut en låt på lur. For husker du låten Potty til Rampa? Ja, den lange, spesielle, litt rare, kubjelle låten som brakk opp ethvert sett. Her er en ny litt lang og spesiell, men mer tirrende låt. Kjent Tiefschwarz stil akkurat som også Rødhåd med den langsomme progresjonen. Med det sagt her har du også Ruede Haglestein med som spriter bittelitt opp. En låt som er tappetinnet som kan gjøre en forskjell.

Hva mener du?