Stjernespekket fredag!

14/10/2016 10:20 | Deep House, Electro, Featured, Musikk, Norsk, Progressive, UK Deep House | | med Comments Off on Stjernespekket fredag!

Untitled-1

Fredag leverer igjen!

 

KREAM – Taped Up Heart (feat. Clara Mae)

Bergensbrødrene Markus og Daniel Slettebakken har på kort tid rukket å slippe tre fantastiske singler, inkludert “Taped Up Heart”. Dette ferske slippet har det typiske KREAM-soundet, samtidig som den er litt annerledes fra deres to første offisielle slipp. Litt downtempo, med vocal-chops på hooket og samtidig den drivende basslinja som en rød tråd. Som vanlig er vi overlykkelige når gutta slipper noe nytt, for dette er meget fengende.

Taped Up Heart på Spotify / iTunes

 

Seeb – What Do You Love (feat. Jacob Banks)

Enda to nordmenn med et eget sound. Du husker de selvfølgelig fra braksuksessen, helt ut av det blå med låta “Breathe”, et par gode remixer og en av de en offisiell fra et band som heter Coldplay. Hørt om de? Fantastisk låt.

What Do You Love på Spotify / iTunes

 

Nicky Romero – & Navarra – Crossroads

Etter en liten nedtur med låta “Take Me”, følger Nicky Romero opp med låta Crossroads. Her er det gjenkjennelige drivet tilbake, og vi digger det. En deilige vokal, toppet med pitchede vocal-chops på dropet. En låt som fort ble addet i mine private lister.

Crossroads på Spotify / iTunes

 

Hardwell ft. Jay Sean – Thinking About You

En meget solid låt av Hollenderen, hvor han har fått med seg selveste Jay Sean på vokal. Her utfyller de hverandre godt, og et hardtslående drop treffer deg rett i trynet med noe som kan minne om en UK-house/garage basslinje. Deilig!

Thinking About You på Spotify

 

Fais & Afrojack – Used To Have It All

Dette er et samarbeid som har fungert utmerkert tidligere, nemlig på låta mange har hatt på leppene i hele sommer. Da snakker jeg selvfølgelig om låta “Hey”. De treffer spikeren på hodet også denne gangen!

Used To Have It All på Spotify

Hva mener du?