Sommerøya: Finnebassen & Jeff Mills

1/8/2016 10:51 | Deep House, Eventer, Musikk, Techno | | med Comments Off on Sommerøya: Finnebassen & Jeff Mills

HEADER4

Sommerøya, Kontraskjæret 19. og 20. august!
Sjekk ut Housebloggen sin Sommerøya-spilleliste på Spotify!

Er du typen som liker i gynge til litt deep house, techno og undergrunn? Da anbefaler vi deg å ta turen til Sommerøya på Kontraskjæret i Oslo. Dit kommer nemlig:

Jeff Mills – Hot Since 82 – Dusky – Michael Mayer – Finnebassen – Gundelach – Bjørn Torske – Thomas Urv – Camilla Luna – Karima – De Fantastiske To

Forrige uke tok vi en nærmere titt på to av årets artister, ingen andre enn Hot Since 82 og Gundelach. Den artikkelen kan du lese her. De artistene vi anbefaler denne uken er hele Norges Finnebassen og gromsjefen Jeff Mills. Billetter til Sommerøya finner du her og her finner du Facebook-eventet!

Finnebassen

Finnebassen (NO) er en av Norges aller største eksportvarer innen undergrunnsmusikken, og falt rett i bløtt i manges hjerter da låtene “Touching Me” og “If You Only Knew” så dagens lys. Den oslobaserte DJ’en og produsenten er viden kjent for sine deilige, euforiske og drivende deep house-produksjoner, og han reiser i dag verden rundt på klodens hotteste nattklubber og festivaler. Jeg tror ikke vi overdriver når vi sier at denne karen er en av Norges aller smootheste produsenter, og hvis du er litt godt kjent i miljøet har du helt sikkert smilt fra øre til øre når du har sett Finnebassen på Jaeger, Villa eller Skaugum her i hovedstaden. Og denne gang skal vi smile fra øre til øre når sjarmøren hinker seg opp på scenen i godværet (forhåpentligvis) på Kontraskjæret. Vi sees!

Jeff Mills

Jeff Mills (US), grunnlegger av Axis Records er en av veteranene innenfor technosjangeren, og han har blant annet har fått på plass techno-kollektivet Underground Resistance i Detroit hvor Jeff Mills er fra. Jeff gikk tidligere under navnet “The Wizard” inntil han la det på hylla i 2013. Dette er en av de store altså, og ryktene sier at dette er en av de dyreste bookingene til Oslo denne sommeren. Ta en titt på klippet under og se hva du har i vente. For dette blir nemlig GRISEFETT! Både vi og Sommerøya ser frem til å få Jeff Mills på besøk i Oslo.

Billetter til Sommerøya finner du her! 

Meld deg på Facebook-eventet her!

Hva mener du?