Sommerøya: Dusky & Michael Mayer

8/8/2016 19:50 | Deep House, DJ, House, Musikk, Nyheter, Tech House, Techno | | med Comments Off on Sommerøya: Dusky & Michael Mayer

HEADER4

Sommerøya, Kontraskjæret 19. og 20. august!

Sommerøya nærmer seg med stormskritt og vi varmer opp med noen god-låter fra artistene vi får oppleve.

Sjekk ut Housebloggen sin Sommerøya-spilleliste på Spotify!

Dusky

I 2011 ble Nick Harriman og Alfie Granger-Howells nye duo-alias skapt. I løpet av kort tid ble de ledende innenfor underground house-scenen og nå er de i gang med sitt eget plateselskap. De to engelskmennene har imponert stort med sin fantastiske, unike musikk!

Dusky ble snart fanget opp av verdenskjente DJer og låten deres “Flo Jam”, som ble sluppet i 2012, ble iTunes Dance Single of the Year. Underground-låtene deres har krysset grenser! Nå gleder vi oss fælt til det nye albumet deres som slippes 30. september. Det vi har hørt av det til nå er helt nydelig!

Dusky lager musikk man blir inspirert av og det er virkelig ikke mangel på kreativitet der i gården.

Her er en mini-mix hvor de har pakket sammen låter fra en av byene som har inspirert dem og mange andre produsenter utrolig mye, nemlig Detroit. Her har de klart å lage en bombe av herlighet, uten at det blir for mye eller høres rotete ut. Fantastisk!

Michael Mayer

Den tyske techno-kongen Michael Mayer er også ett av navnene på Sommerøyas lineup, noe som er til å hoppe av glede av! Det gledes til å danse og drømme seg bort i herlige Kompakt-vibes på Kontraskjæret.

Mayer har sluppet låter på plateselskap som New Trance Atlantic og Kreisel 99, samt Kompakt som han selv eier sammen med Wolfgang Voigt og Jürgen Paape. De startet med en platebutikk og endte opp med et suksessfullt og innovativt plateselskap. De er kjente for en intens techno-stil med innblandede elementer fra andre sjangre. Mayer har selv uttalt seg om at Kompakts styrke ligger i nettop det at de klarer å ta elementer fra pop inn i technoen. De skaper magi med inspirasjon fra musikken de vokste opp med og lager med det techno som ingen andre. Det høres at denne karen legger sjel i det han lager.

Michael Mayer vet hva han driver med og har ordentlig passion!

Her er hans fantastiske set fra fjorårets ADE. Man kan jo rett og slett ikke sitte stille til dette. Rå stemning!

Vi gleder oss vilt!

Billetter til Sommerøya 2016

Informasjon om arrangementet finner du HER

Hva mener du?