Norsk og ukjent #9

23/6/2016 16:57 | Bass house, Featured, House, Indie Dance / Nu-Disco, Musikk, Norsk/Ukjent | | med Comments Off on Norsk og ukjent #9

norskugkjent_featured

Niende utgaven av Norsk og ukjent er på pletten. Sørg for å sjekke ut disse spennende og talentfulle produsentene!

 

Rootkit – Strung Out

Kashif Khan også kjent som Rootkit er ute med en monsterlåt på selveste Monstercat, hvor også Vicetone, Pegboard Nerds og Unlike Pluto har flere utgivelser. Den har smått 168k streams på Soundcloud. Good shit!

iTunes

 

Jerry Folk – Where I’m Going

Jerry Folkfår altfor lite oppmerksomhet i Norge, men i statene nyter han stor suksess. Låt på låt har blitt sluppet, og han er spesielt kjent for sine funky vibes. Han er forøvrig ute på en mini-turné i USA. Alle som har fulgt med på Housebloggen opp i gjennom, kjenner godt til Jerry. Det oser kvalitet.

Gratis nedlastning

 

Oda – Robot Love

Oda fra Bergen er nok en artist som vil komme til å skinne iløpet av de neste årene. Hennes flotte vokal passer veldig godt med produksjonen.

Spotify

 

Ember Island – Can’t Feel My Face (Pegato Remix)

Fra Kristiansund i Møre og Romsdal fylke kommer produsenten Pegato. Han leverte for under 2 uker siden en digg remix av Asleep At The Gate, og allerede igår slapp han enda en av Ember Island’s vakre remake av “I Can’t Feel My Face”. Denne remixen syntes vi er den beste så langt fra Pegato.

Gratis nedlastning

 

Alan Walker – Faded (Chris Viviano & SJUR Remix)

De to meget dyktige produsentene i Chris Viviano og SJUR har laget en frisk remix av Alan Walker sin landeplage, “Faded”.

Gratis nedlastning

Dreamlag – Firefly (Original Mix)

De bergenske brødrene Wallevik har laget en kul original i låten “FireFly”.

Spotify

 

Alan Walker – Sing Me To Sleep (Future Duper Remix)

Lars Berge og Benjamin Dan Ravn Fahre har polert Alan Walker´s nye hit til noe av det bedre.

Gratis nedlastning

 

Drake x Sara Farell – One Dance (Dunisco Remix)

Oh, Mats Gulbrandsen a.k.a Dunisco! Deilige vibes.

Gratis nedlastning

 

Stisema-Hold On

Etne gutten Stian har mekket sammen en sommerlig og frisk låt med vokalisten Es May, og den topper nå Norges Virale Spotify liste. Housebloggen gratulerer!

Spotify

 

 

 

Hva mener du?