Lillelørdag!

13/7/2016 20:07 | Future House, Musikk, Progressive, Trap | | med Comments Off on Lillelørdag!

LILLELØRDAG ONSDAG

Lillelørdag! Hvilket betyr ny musikk!

 

Galantis – No Money (Future Duper Remix)

To norske talentfulle artister i Future Duper, er ute med nok en ny remix. Heftig shit!

Gratis nedlastning

 

Florian Picasso – Final Call (Justin Mylo & Mesto Remix)

Kompisene til Martin Garrix, Justin Mylo og Mesto er ute med en offisiell remix av låta til adoptivsønnen til Pablo Picasso. Kjente tunes fra gutta, hvor vi kan dra kjennskap til låter som “Bouncybob”, “Groovy George” og en upcoming låt fra Mylo. Insane!

Final Call Remix på Spotify

 

Jack Taylor – Sun Falls Down (Stavern-Festen Official Anthem)

Norske Jack Taylor er kanskje ukjent for mange, men har allerede en rekke imponerende låter og samarbeid med annerkjennede musikere. Han gjorde låta “Rise Again” med X-Factor deltager Mo og “City of Lights” med selveste Thom Hell. Jeg ble først oppmerksom på hans talent da jeg kom over låta hans “Words”, hvor han søkte folk til å gjøre en rekke remixer. Han både synger og produserer, og mestrer begge godt. Denne gang har han gjort en “Official Anthem” for debut-festivalen Stavern-festen, hvor han skal opptre med blant annet to andre norske, nemlig DJ Friendly og Frool. “Sun Falls Down” er en funky låt som passer til sommer og sol. La oss håpe været får det beste ut av denne låta!

Gratis nedlastning

 

Asino – Hungry (feat. Tania Doko)

Nok en Hollender på lista, og dette er funky shit! OBS! Klistrer seg fort på hjernen.

Hungry på iTunes

 

Robby East – N70

Hollandske Robby East, som tidligere har gjort collab med vår egen Jonas Aden, er ute med en frekk låt, og den er helt gratis. Here we goooo!

Gratis nedlastning

 

 

 

 

Hva mener du?