Lørdag!

11/6/2016 14:04 | Deep House, Electro, Future House, Musikk, Progressive | | med Comments Off on Lørdag!

Flett nye låter fra de to foregående fredagene. Enjoy!

 

Anevo – Electric Heart (feat. Ameria)

Svenske Anevo er endelig tilbake med nye toner! En vidunderlig blanding av deep og bass house. Litt funky nu-disco preg på det hele, toppet med en deilig vokal!

Electric Heart på Spotify

 

G-Eazy ft. Bebe Rexha – Me, Myself and I (Frool Remix)

Drammenseren Frool er en kjenning for oss i Housebloggen, men kanskje ukjent for mange. Denne godbiten fra G-Eazy og Bebe Rexha har han polert, og den skinner som fy! Deilig og rått på en gang.

Gratis nedlastning

 

R3hab – Sakura

ALØØØØ!!

I fell in love with the language so much that I wrote a story over the next couple of days while I was in Japan about a legend and then got it translated into Japanese and recorded it. Because of that little story I wrote, I wanted to do something epic and big sounding so after spending a long time on figuring out the melody that I wanted for this, I recorded trumpet players from all over the world to put in the record instead of using a synth. It was important to me to have that authentic feel while still maintaining the energy of a festival record.”

Enough said!

Sakura på Spotify

 

Lost Frequencies – Beautiful Life

En herlig indie-house produsert låt fra tapte frekvenser. En låt jeg lett kan ha på hvis jeg går en tur i skog og mark.

Beautiful Life på Spotify

 

Julian Jordan – Rebound

Ah! Dette er kvalitet. Fra mitt ståsted er Julian Jordan meget undervurdert, og får litt lite oppmerksomhet. Denne er gratis, og du kan IKKE la vær å laste ned denne.

Gratis nedlastning

 

DJ Snake – Talk

En meget velprodusert låt av slangen selv. Passende til årstiden, og sklei selvfølgelig inn i mine private streaminglister.

Talk på Spotify

 

Cazzette – Blue Sky (feat. Laleh)

Foruten “She Wants Me Dead”, er det en stund siden svenskene i Cazzette slapp noe originalt materiale. Nå er de endelig tilbake, og det med et brak. Deep funky house, med Laleh på vokal og en heftig gitar. Makes me wanna grooooove.

Blue Sky på Spotify

 

Lenx & Denx, Andy Bianchini – Puzzles

Denne herligheten ligger ute som gratis nedlastning, og du må være rimelig lat hvis du ikke benytter deg av den muligheten. HEFTIG future house, som preget store deler av 2015 og fortsetter nok også ut 2016.

Gratis nedlastning

 

Robbie Mendez – Harmonica

Denne snublet jeg tilfeldigvis over, og det er jeg glad jeg gjorde! Progressive house er alltid en sjanger jeg vil elske, men etter noen måneder med mye UK/garage/deep/future så kom jeg på at progressive-house fortsatt lever, og det så til de grader. Takket være denne.

Gratis nedlastning

 

 

Hva mener du?