KSHMR – The Lion Across The Field

16/5/2016 12:30 | Electro, EP, Musikk, Progressive | | med Comments Off on KSHMR – The Lion Across The Field

kshmr_tlatfep

The Lion Across The Field

Niles Hollowell-Dhar er ute med en spennende EP litt utenom det vanlige. Den er sluppet på Spinnin’ Records, og er tilgjengelig i alle digitale strømmetjenester.

KSHMR er ikke lengre et ukjent navn, og kan smykke seg med mange gode slipp på flere av de største plateselskapene innen elektronisk musikk. Spinnin’ Records, Musical Freedom, Revealed Recordings etc. Et par av låtene på denne EP’en har vi hørt før, og dette er ikke småtteri. “Wildcard” feat. Sidnie Tempton og “Touch” sammen med Felix Snow & Madi er to gjennomførte låter du lett kan sikle verre til enn Northug på 5 mila i kollen. Det er lett å høre at KSHMR går litt inn i sine røtter, for dette er inspirert av forskjellige type instrumenter og bærer et lite preg av India. Majestetiske toner all the way, kombinert med et par spor i “The Boy” som er introen, “A Father’s Warning“, “A Thing To Forget“, “The Son’s Dissent” og “The Lion“. Disse virker å være ment som en slags fortelling.

Undertegnede vil umiddelbart anbefale “Wildcard” som vi tok for oss da han slapp den for en drøy måned siden. “Hymn of Reflection” som er en litt roligere låt med deilige gitartoner, fløyter og deilige plucks. “Jungle Whistle” er også en artig sak, og jeg syntes du selv burde lytte for å få den samme følelsen jeg sitter med.

“The Lion Across The Field” er like mye en historie som det er et lite album. Det er annerledes, hardt, mykt og godt gjennomført.

Spotify / iTunes

Hva mener du?