Henry Saiz – Night Cult EP

3/3/2016 23:42 | Musikk, Tech House, Techno | | med Comments Off on Henry Saiz – Night Cult EP

Saiz718

Saiz returnerer til Suara med en EP av dimensjoner

Bare for kort tid siden skrev vi om den aldeles nydelige singelen ‘Secrets’ som Henry Saiz slapp gjennom sitt eget label ‘Natura Sonoris’. Denne uken klemmer han til igjen med en etterlengtet EP på Suara.

Åpningslåten ‘Dystopian’ byr på friske houseloops, dyp bass og deilig arpeggiosekvens. Stemningen toppes med kvinnelig vokalsample og saksofonlignende synth.

Videre økes trykket med ‘Sphynx’. Finfin tech møter psykadelisk tematikk med blant annet trippy arps i bakgrunnen. Arrangementet i produksjonen er en regelrett fryd for øret. Låten bygges ned i en melodisk sekvens som systematisk løftes på plass igjen med solid perkusjon før alt sammen ruller gjevnt videre.

Omsider er vi klar for finalen ‘Lucero Del Alba’. I skrivende stund må jeg innrømme at låten allerede er favorittstemplet her i gården. Ting er ikke overlatt til tilfeldighetene og komposisjonen er bokstavelig talt usakelig deilig. Vi snakker en perfekt vals mellom standhaftige synthmelodier og arpeggiolandskap drevet av punchy bass slaps. Detaljene er utallige. Hent frem ditt beste headset og la deg bade i eufori.

Night Cult EP på Beatport

Hva mener du?