Norsk og ukjent #7

16/3/2016 18:02 | Bass house, Musikk, Norsk/Ukjent, Progressive, Tropical House | | med Comments Off on Norsk og ukjent #7

norskugkjent_featured

Ny uke, og nye muligheter til å bli kjent med spennende norske produsenter

 

Bill Withers – Ain’t No Sunshine (Haukjem Remix)

Haukjem er enda en bergenser som lager strøken musikk, og det høres godt i hans nye remix. Han tar for seg klassikeren til Bill Withers, som de fleste av oss har glist til før, og med litt leken panfløyte og tropisk basslinje får vi en ordentlig feelgood-stemning på denne soldagen! Haukjem er fast inventar her på bloggen, og mer skal det bli.

AURORA – Conquerer (Didrik Thulin Remix)

Enda en bergenser. Forrige uke varmet Didrik Thulin opp for selveste Axwell og Ingrosso. Denne uken er han aktuell med en splitter ny remix av norske AURORA. Didrik Thulin slo gjennom med låten “Dancer”, før han var å finne i trioen WDSTK. Nå som gruppen har tatt liten en pause bruker Didrik tiden på soloarbeid. Det er vi glade for. Han er signert av plateselskapet Universal Music, og forrige måned slapp han fengende “Fading” sammen med Housebloggen-yndling Sonny Alven. En mørk disco-låt med passer perfekt med vokalene fra Os-jenta. Heia!

Ciara – Dance Like We´re Making Love (Dan Bravo Remix)

Dan Bravo er ukjent for mange, men mannen har sluppet musikk på store selskap som Armada og Sony Music. Sjangeren kaller han for future dancehall, og vi digger det. Med hint av future bass og lystige melodier, samt en god vokal fra Ciara, har vi fått denne låten på hjernen. Sjekk ut Dan Bravo sin Soundcloud hvis dette faller i smak. Denne stilen er nemlig Dan Bravo sjefen over.

Christian Collier – Memories (I Should Just Say No)

Oslogutten hadde det store gjennombruddet i 2015 med låten “Welcome To Paradise” med Miskeyz og vokalisten Emma Can, under navnet C.S. Låten ble plukket opp av Armada, og da er det ingen overraskelse at plateselskapet slipper hans nyeste låt “Memories (I Should Just Say No)“. Nordmannen viser med sitt nye alias at han er klar til å erobre musikkverden med sin deilige sommerlige sound! Gratis nedlasting er det også.

Avicii – Jailbait (MÈTIS Remode)

Før Bromance og Avicii ble superkjent var Jailbait en av Avicii sine beste låter. Nå har norske MÈTIS tatt opp hansken og lager en flott remix av klassikeren. MÉTIS er mannen å følge med på fremover, det kan vi garantere.

Beauty & the Geek vs RON REESER – ‘Middle Of Nowhere’ (Quiet Disorder remix)

Nylig kom norsk/danske Pegboard Nerds ut med et remix-album, og på det hadde Quiet Disorder sneket seg inn med en remix av “Downhearted“.  Lars Van Dalen og Mike Moorish har gått sammen til duoen Quiet Disorder, og kaller musikken sin for “housemusic with attitude”. Forvent dere store ting fremover fra duoen, vi følger med!

Jasmine Thompson – Adore (Cavego Remix)

2015 var et godt år for Cavego, og han leverte gode remixer av flere norske artister som St.Niklas, WDSTK, Broiler og Sonny Alven. Sistnevnte remix ble laget for vårt plateselskap, Housebloggen Records. Han slapp også noen flotte singler; Soul Train og Run To Him, og midt opp i alt ble han annonsert som vinneren av SNBRN sin remix-konkurransen av låten “Beat The Sunrise”. Med deilige disco vibber, vakre vokaler og gode rytmer får han oss til å vrikke litt ekstra på «discofoten» og vi håper det smitter over på deg også!

Hva mener du?