MOGUAI_PunkOmat_CoverArt

Moguai – PunkOmat

Tyskeren Moguai er først og fremst kjent for å lage melodisk prog house av særdeles høy kvalitet. Han har fått album utgitt på mau5trap og har vært innom de fleste større labels. Nå returnere han til hans eget label, Punx Records, som har ligget brakk i nesten tre år med en meget unik og spesiell låt. Denne er nok elsk eller hat for de fleste pga. den svært spesielle melodien, men jeg synes den var ganske så fresh! Om det er fordi ørene mine aldri har hørt noe lignende før, eller om det faktisk er en bra låt er en annen sak.

Da jeg først hørte droppet kunne jeg ikke få tankene vekk fra at det var noe veldig kjent med «melodien» som er brukt og etter å ha latt hjernecellene tygge litt på det, kom jeg plutselig på denne videoen fra åpen post (!) hvor Harald Eia synger og danser. Det kan hende det bare er ørene mine, men det Harald Eia synger i den videoen er veldig likt melodien brukt her, syns jeg. Noen andre som hører det?

Beatport

den 24 juni | av |

« »

En respons til Moguai – PunkOmat

 
  1. Lime sier:

    Nå kommer jeg til å synge «Dansar som robbotar» i droppet hver gang, takk skal du ha…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>