Glenn Morrison feat. Elise – Mine & Yours (Jeremy Olander Remix) Progressive Hot

Da er endelig det svenske stortalentet ute med en ny produksjon og denne gangen slipper han en av fansens mest ønskede låter. Jeremy har spilt Mine & Yours settene sine i lang tid nå og han inkluderte den også i sin Showcase-mix rett før jul i fjor sammen med en rekke andre låter som ikke har blitt sluppet enda.

Mine & Yours er på den litt mer oppløftende siden av Olander-sounden som han har klart å etablere på rekordtid. Det er en sound jeg har falt helt pladask for. Det er litt som Pryda, men ikke Pryda. Olander sin sound er tyngre på bassen, ofte mørkere og mer energisk – hvis du tar en lytt på låter som Layerleaf (ikke sluppet) og Rypamont så skjønner du hva jeg mener. Når det gjelder Mine & Yours er jeg ekstremt imponert over hvordan Olander lar synthene ligge og leke oppå den herlige drivende rytmen. Vokalbruken er heller ikke dårlig, men skulle allikevel gjerne ha sett en dub eller instrumentalversjon av låten.

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen; det finnes ikke et større produksjonstalent på denne jord enn Jeremy Olander! Bare sammenlign originalen til Glenn Morrison med denne remixen. Hver eneste låt han snekrer sammen er gull, og tro meg han har langt mer på lager. Det har vært en sann fornøyelse å følge hans inntog i den progressive verden.

+++

Lilla Sällskapet – Jag Vill Ut (John Dahlbäck Remix) Progressive

Snasen remix fra Dahlbäck. Ikke noe vi ikke har hørt før, men vokalbruken er bra så den får godkjent. Gjør seg sikkert ikke bort på byen.

Zedd – Spectrum (Housebox & Daniel Dahl Remix) Progressive

En rolig og behagelig progressive remix av Zedds superhit Spectrum fra de to norske gutta Housebox og Daniel Dahl. Likte den faktisk langt bedre enn originalen, men det er sikkert fordi stilen appellerer mer til meg. Imponerende!