Otto Knows – Million Voices (TORN Remix) Electro Hot

En av årets desidert feteste og mest populære låter har fått en vanvittig remix fra TORN. Med respekt for originalen har han flettet inn elementene på mesterlig vis i en litt Wolfgang Gartner inspirert remix som virkelig smeller. Da jeg hørte previewet første gangen fikk jeg regelrett bakoversveis, hårene reiste seg og det gikk kaldt nedover ryggen på meg. Dette partiet i det andre droppet er bare så hissig at jeg finner nesten ikke ord for å beskrive det. Helt. Rått.

Yves V vs. Dani L Mebius – Chained (Original Mix) Electro

En av Spinnins mandagslåter denne uken stiller heldigvis litt sterkere enn de mer middelmådige slippene de har presentert oss for de siste to-tre ukene. Chained kjennetegnes ved et beinhardt dropp med en stor saw som pitches opp og ned tett oppbygget av støttende synther og er en skikkelig «monster banger».

Icona Pop – Ready For The Weekend (Club Mix) Electro

Før du slakter dette på forhånd fordi du ser artistene bak en av årets største landeplager, I Love It, ta en lytt på dette. Jeg skulle gjerne likt å vite hvem som faktisk har produsert dette, men låten er hvertfall gitt ut på Big Beat Records som har signert flere gode houseprodusenter. Låten er faktisk noe av det freshere jeg har hørt på en stund og kom over den helt tilfeldig selv om den ble sluppet på Beatport for en måned siden. Vokalene er pitchet, glitchet og lekt med og låten har mange stilige og interessante elementer som er satt sammen til en ganske så fet låt!

Gareth Emery, Christina Novelli – Concrete Angel (Starkillers Remix) Progressive

Gareth Emery, Christina Novelli – Concrete Angel (K Theory Remix) Electro

Originalen som ligger godt an til å plassere seg sterkt blant top 10 låter innen trance og som har mottatt tilnærmet religiøs hyllest blant fansen fikk denne uken en relansering med et knippe remixer. Personlig synes jeg låten er dårlig, men nevner den likevel da det er tydelig at alle andre hører noe helt annet i denne enn hva jeg gjør. Her i to remixer signert Starkillers og K Theory som nok appellerer bedre til våre lesere enn trance remixene.