Ny låt fra Fedde på Toolroom, Save The World remix ++

 

Fedde Le Grand – Metrum (Original Mix) Techno Hot

Ble en smule overrasket når jeg hørte denne låta. I forhold til en preview jeg hørte som ikke ga meg mye, var endelig release mye hardere. Ikke den sjangeren jeg hører på mest så litt ‘out of my league’ her, men jeg syns dette var virkelig fett. Sluppet på Toolroom idag !

Swedish House Mafia – Save The World (Feat. John Martin) (eSQUIRE vs OFFBeat Remix) Progressive

Kjent stil fra engelskmennene eSQUIRE og OFFBeat med store synther. Ekte big room track med den vokalen vi alle elsker. Er nok ikke den remixen som kommer sterkest ut når de offisielle slippes i juni, men absolutt noe å ha i biblioteket.

Housequake – Out Of The Dark (Nicky Romero Remix) Progressive

Housequake, et samarbeid mellom Roog og Erick E, har fått en herlig remix av Nicky Romero. Vokalen er god og Romero har gitt låta sin stil som har flydd rett hjem til diverse store DJs det siste året. Enkelt og greit, jeg digget denne låta.

Daft Punk – High Life (Dan Castro’s Bring ‘Back The Funk’ Re-Edit) Nu Disco

Syns faktisk Castro hever denne låta litt med sin edit. Vet det er skam å si når det gjelder Daft Punk, men jeg tar sjansen på at jeg ikke blir skutt. Engelskmannen lagde denne for sine set drøye 3 måneder siden og nå har vi den.