Mercimer – Leagues EP

den juni 23 | av | med 0 kommentarer

Œs-0û1í­Ì¾ÝÛ=?´Ý}?ðk¦¤Üï«ÀÖÛ

Den norgesbosatte svensken Mercimer hadde nylig sin første release, EP-en ”Leagues” på det norske labelet A New Direction Music.

EP-en, bestående av seks spor er en mørk delikatesse som allerede ved første lytt virkelig fenger! Singelen og førstesporet i EP-en, ”Walk At Night” med fantastiske vokaler av Lisa Gagerman faller spesielt godt i smak hos meg. Dette er låta med mest futt i og trolig den mest radiovennlige av de seks. Ellers vil jeg trekke fram ”No Me No U” og ”Say Hello”! To spor som får deg til å lene deg tilbake, lukke øynene og bare lytte. De deilige synthene i ”No Me No U” smører hele systemet i tillegg til en litt mystisk vokal som virkelig gjør susen. ”Say Hello” er den roligste låta i pakken, og jeg har hørt flere si at dette er favoritten.

EP’en har høstet god kritikk blant anmeldere, for eksempel fra Inyourspeakers Media, Dipped In Dollars og nå Housebloggen. I tillegg har den fått support på radio av blant andre vår kjære DJ Friendly i P3. Dette ser virkelig lovende ut, og det er ingen tvil om talentet den unge svensken sitter inne med. Jeg gleder meg til å høre mer derfra i tiden som kommer! EP-en i sin helhet kan i tillegg høres på Spotify.

Beatport | iTunes

Si din mening!