Jeg registrerer at det er en del av dere som digger kommers. We serve.

Laidback Luke. feat Johnathan Mendelsohn – Timebomb (Steve Mits Remix) Progressive Hot!

Kommers-synth-kongen “Steve Mits” fortsetter der han slapp med sin altfor store “I’m Coming Home”-remix. Digger du kommers så digger du denne. Synthene er Le Magnifique.

Chris Avantgarde & Eric Chase feat. Postman Marv – What Do You Want (Piano Mix) Progressive

Piano-partiene er solide. Får litt eSQUIRE-feeling selv om den tidvis lider av litt dårlig produksjon.

Jordan Suckley – 23! (Original Mix) Progressive

Buildup-partiet er tatt rett ut av læreboken til “How To Make Commercial Music”. Er litt mer usikker på det “over-trancy” droppet. Dette er for kommers for meg, men noen av dere vil digge dette. Trompeten er kul.

Klauss Goulart – Miles Ahead (Original Mix) Trance

Ganske hard låt jamført med de andre i denne posten. Bra basslinje, fin flyt og det kan fort hende at dette er den mest spennende låten i denne posten for de av dere som er produksjonsinteresserte. Morsomt arrangert, mye morsomme elementer. Creds til Goulart for idéene.

Matteo Marini – Six Tematic (Original Mix) Progressive

Vi har tidligere postet bla. “Greenp” av Matteo Marini (søk den opp på siden). Kan ikke erkjenne at denne er like bra, men at den har en kommers sound er det liten tvil om. Produksjonsmessig holder Marini som vanlig høy kvalitet.

Ryan Housewell – Can’t Stop feat. Alec Sun Drae (DJ Sign Remix) Progressive

Melodien minner meg noe helt sinnsykt om en annen låt. Anyone? Dette er faktisk en veldig bra kommers låt, det er synd at vokalene er helt på trynet. Høy-energisk fra start til slutt.

SoulFactory – Like Your Superstar (Club Mix) Progressive

Soulfactory har lagd en “Matisse & Sadko”-aktig låt som garantert ville dominert ethvert russetreff og større arenaer. Digg it! En av mine personlige favoritter i denne posten.

Alex Sayz feat. Nadia Ali – Free To Go (Original Mix) Progressive

Nadia Ali er en bra vokalist, litt usikker på om det er rett måte Alex Sayz bruker henne i denne låta. Melodien duger brukanesbasert.

Johnny Buss – Do You Feel The Same (Hard Rock Sofa Remix) Progressive

I mine øyne er Hard Rock Sofa litt for ivrige på “publish”-knappen på låtene sine. De er i overkant produktive. Heldigvis kommer det enkelte lyspunkter ut fra russerne. Dette er ett av dem. Store synther – enjoi!

+++

Santiago Fellini – Kryptonite (Original Mix) Progressive Hot!

Denne låta er ikke kommers, la meg bare få det frem først. Santiago Fellini er en HELT UKJENT produsent som har produsert en låt som sniker seg rett inn på topp 10 i år for undertegnede. For å si det muntlig og enkelt; denne låta er dritbra! Alltid moro når ukjente smeller til med kunstverk!

Puh!