Martin Garrix til Norge!

25/9/2014 14:29 | Eventer, Nyheter | | med Comments Off on Martin Garrix til Norge!

garrix_nyhet

Martin Garrix til Landstreff Stavanger!

Så du Garrix på Hovefestivalen i sommer? Der fikk han terningkast 6 av NRK P3. Hørte du at han spilte på Landstreff Stavanger 2014? Der fikk han terningkast 100 av russen! 18 år gamle Martin Garrix er uten tvil en av de mest talentfulle og hotte artistene der ute. Med en av de siste års ALLER STØRSTE hitter er russen heldig som får servert ordentlig musikk på et russetreff.

“Litt” om Martin Garrix:
Animals, som er hans mens kjente låt, har ALLE nynnet på i snart et helt år. Den nådde topp 10 på hitlistene i over 12 land og endte på førsteplass i både Belgia, England og Australia. Den runder hvert øyeblikk 361 millioner visninger på Youtube (ja, du leste riktig!), og på Spotify smiler den pent med over snart 130 millioner streams. Den solgte også til gull i USA, som ikke er bare bare.  Når det kommer til musikkproduksjon er Martin Garrix både et arbeidsjern og et geni. Hans første offisielle utgivelse Keygen i 2012 ble hans billett til blomstring i musikkindustrien. I 2013 gav han ut flere godlåter enn Animals, blant annet Just Some Loops, Error 404, BFAM med Julian Jordan og Torrent og Trojan med hardingen Sidney Samson.

I slutten av 2013 slapp han en av sine mest poluære låter, Wizard, som bare etter en uke fikk over 3. millioner visninger på Youtube!! I 2014 har han allerede rukket å gi ut singlene Helicopter, Proxy, Tremor, Gold Skies, og Turn Up The Speakers, hvor han har samarbeidet med blant andre Firebeatz, Dimitri Vegas and Like Mike, Sander van Doorn og Afrojack. I år kan vi vente i spenning på Set Me Free, Musicbox, Virus, Oussama og Lion som pent har med seg gjester som Dillon Francis, Hardwell, Tiesto og mange flere.

Martin er også den yngste til å komme seg inn på DJ Mags Top 100 DJs, og toppe salgslisten på Beatport.com. Ikke bare en gang, men to. Det ryktes også at han får en finfin plassering på årets DJ-MAG-liste. Martin Garrix lager ikke bare god musikk, men reiser også verden over og DJ´er for den store gullmedalje. Han har spilt på Tomorrowland, Mysteryland, Miami Music Week, Ultra Music Festival, Wonderland, Creamfields, Electric Daisy Carnival, Coachella og på mange flere av verdens største festivaler og konserterhus. Han er også den yngste DJ’en som har spilt på Privilege i Ibiza som er verdens største nattklubb.

Med alt dette sagt er det noe som er helt sikkert: Russ 2015, gled dere! Martin Garrix kommer til å filleriste Landstreff Stavanger! Housebloggen drømmer seg bort, og tilbake på VGS med rød bukse.

Hva mener du?