Ny låt fra Martin Garrix + Norgesbesøk

den desember 5 | av | med 2 kommentarer

Martin+Garrix

Martin Garrix bak låta Animal og Jay Hardway gir oss endelig, «Wizard«, som har vært på alles radar i flere uker nå. Den unike electro beaten blandet med et villt drop, har denne låta alt som skal til for og bli en stor festival banger.

Spinnin ‘Records la ut en video for flere uker siden av Tiësto som spiller ‘Wizard’ på Ziggy Dome under Amsterdam Dance Event og videoen fikk 100 000 visninger på under 24 timer. Det ble faktisk den mest vellykkede videoen Spinnin ‘Records’ har lagt ut på youtube noensinne.

«Animals», som er hans mest kjente låt, som ALLE har nynnet på i år. Den nådde topp 10 på hitlistene i over 10 land og endte på førsteplass i både Belgia, England og Australia. Den runder hvert øyeblikk 80. millioner visninger på Youtube, og radio edit + original mix smiler pent med over 40. millioner streams hver på Spotify. Når det gjelder ‘Wizard’ ligger den faktisk på første plass på Beatport chartet for øyeblikket og har flere millioner views på youtube.

Han er jo også en av de mest etterspurte artistene for tiden, og han er uten tvil en av de mest talentfulle og spennende artistene der ute. Signert til verdens største EDM-plateselskap og med en av sommerens største hitter er vi stolte av å kunne fortelle at unggutten kommer til NORGE. Han kommer nemlig til Landstreffet i Stavanger til våren. Les mer om Garrix sitt norgesbesøk her!

Kjøp Wizard her.

Si din mening!