Maribou State feat. Holly Walker – Tongue

den juni 21 | av | med 1 kommentar

tongue

Jeg satt å browset gjennom tilfeldig musikk på Beatport her i forrige uke helt til jeg trykket play på denne låten og gjett om jeg fikk meg en positiv overraskelse. Det er sjelden jeg faller for så rolige låter, men akkurat denne var det noe spesielt med. Selv om den er aldri så rolig og «liten» er den fortsatt vanvittig mektig å høre på. Nesten som å spise brownie: Liten kake, men fy f. så mett man blir.

Vokalen er bare helt nydelig å høre på og den spesielle atmosfæren i låten hypnotiserer deg, suger deg inn og gir ikke slipp før låten er ferdig. Låten har også fått en mildt sagt spesiell musikkvideo som bare ytterlige forsterker den spesielle følelsen jeg satt med etter å kun ha hørt låten.

Sjekk også ut James Welsh remix av låten som switcher den om til en totalt annen stil, men som likevel er ganske så chill å høre på.

Låtene kan kjøpes her.

Si din mening!

Chris sier:

Herlig og forførende låt, den dype bassen setter tonen for hele låta