Mano Le Tough – Changing Days Remixes

den september 4 | av | med 0 kommentarer

changing days remixes

Tale of Us, Dixon og New Jackson remixer tre låter fra Mano Le Toughs album Changing Days.

Jeg hadde ikke enda fått øynene og ørene opp for Mano Le Tough da han slapp sitt debutalbum på Permanent Vacation nå i vinter, men etter å ha hørt et par låter og remixer fra iren var jeg frelst. Den dype og mørke sounden var som skapt for ørene mine og kvaliteten i produksjonene hans var «top-notch». Det er ikke uten grunn at Kristian Beyer fra Âme har gått ut og sagt at takket være Mano Le Tough så er housemusikkens fremtid i trygge hender.

Stilen til Mano Le Tough er egen, men har kjennetegn til produsenter av annen melodisk deep house som Clockwork, The/Das, Tale of Us og Dixon. Derfor passer nærmest som hånd i hanske at nettopp Dixon og Tale of Us remixer to av låtene på albumet. Den tredje remixen er det New Jackson som står bak.

Tale of Us’ remix av Primative People er, ikke overraskende hvis du har hørt på duoen tidligere, melodisk og stemningsfull. Dixons remix av Everything You’ve Done Before utnytter vokalen til originalen til det fulleste, mens New Jacksons remix av Please er den klart mest funky av de tre. Alle remixene er særegne, alle remixene er behagelige og ikke minst alle tre remixene er flotte houselåter til både lytting og på gulvet!

Beatport

Si din mening!