Ny uke, ny musikk!

18/4/2016 13:18 | Deep House, Electro, Future bass, Musikk, Progressive, Tropical House | | med Comments Off on Ny uke, ny musikk!

Housebloggen-1050x500-MAL2

Mandag banker for alvor på, og da må vi servere litt ny musikk. For meg, Anders, er dette definisjonen på blåmandag, etter en knallhard sesongavslutning i Trysil fra torsdag til søndag. Kjenner du deg igjen, kan du kanskje ha godt av å få tankene litt over på andre ting. Det trenger i hvertfall jeg, og hva passer vel bedre en litt ny, fresh musikk?

 

Don Diablo ft. Dave Thomas Jr. – Silence

Deilige vibber all the way, og helt passe for en rolig mandag. Hollenderen Don Pepijn Schipper, eller Don Diablo, teamer opp med den britiske låtskriveren Dave Thomas Jr. Avslappende pianochords blandet med strykere, myke vokaler og stabs. Deilig!

Silence på Spotify / iTunes / Beatport

 

Matoma w/Sean Paul – Paradise (feat. KStewart)

Nordmannen Tom Stræte Lagergren fra Flisa, noen få mil unna svenskegrensa, har fått med seg selveste Sean Paul på denne tvers i gjennom tropiske produksjonen. Vi forbinder ikke Sean Paul innenfor EDM-sjangeren i det hele tatt, men Matoma har hatt som vane å tiltrekke seg noen av verdens største artister som gjerne vil samarbeide med han.

Dette er ikke noe vi ikke har hørt før, men vi må ta vare på- og omfavne våre egne!

Paradise på Spotify / iTunes / Beatport

 

DubVision ft. Denny White – Million Miles

Brødrene Victor og Stephan, utgjør sammen duoen, DubVision. Signert til Spinnin’ Records og Axtone, har de opp i gjennom produsert flere solide låter. “Million Miles” er intet unntak. Med en deilig blanding av progressiv og electro-house, er dette en låt som sklei rett inn i min favorittliste på de digitale strømmetjenestene. Denny White, en Amerikansk låtskriver og produsent, har gjort en solid vokal som passer som hånd i hanske til denne produksjonen!

Million Miles på Spotify / iTunes / Beatport

 

Norman Doray & Anevo ft. Lia Marie Johnson – Falling For You

Fransk/svensk samarbeid, i denne future-bass inspirerte låta. En litt annerledes låt enn vi er vant til fra Norman Doray, så det kan vel tenkes at Anevo har litt mer enn en finger med i spillet her. Pianoet i denne låta gir meg frysninger, og får meg til å slappe ekstra av. En saftig basslinje kombinert med deilige drums på dropet, passer helt perfekt!

Falling For You på Spotify / iTunes

 

Disciples & David Guetta – No Worries

Disciples og David Guetta har sammen produsert en bekymringsløs låt. Disciples kjenner du kanskje igjen fra låta de gjorde med Calvin Harris, “How Deep Is Your Love”. Rolige sløye rytmer, med en vokal som gjentar “No Worries” stort sett gjennom hele låta. Deep house all the way.

No Worries på Spotify / iTunes / Beatport

Hva mener du?