Ming, 2Beeps – Make You Stay (Orginal Mix) Electro

Etter mangfoldige år, begynner Ming å se resultater fra seg i EDM-verdenen. EP’en ‘King Kong’, utgitt på Dim Mak stikker seg en del ut fra motivet vi venter å høre fra labelet, og fremstår som sjangertro og kompromissløs Electro House. – Og etter min mening er det slik flere labels burde operere, nemlig med å ikke alltid gå for ‘sure shots’ som matcher det mest tidsaktuelle lydbildet til punkt og prikke. «Make You Stay», mitt favorittspor fra utgivelsen, prøver ikke å revolusjonere noe som helst. Låten driver lekent for seg selv, og fremstår som en catchy gladlåt, med pene elementer fra en svunnen tid med supernintendo.

Chimp Disco – Space Farm (Original Mix) Electro

Slik jeg ser det, kan det være smart å følge med på Chimp Disco i tiden fremover. Siste to ukene har Houserecordings-nykommeren fra Belgia levert to gode singelslipp. Kort sagt er både ‘Space Farm’, og forrige ukes ‘Steam Gun’ solide opptredener, samt de eneste slippene den ukjente produceren har fått utgitt under monikeren Chimp Disco. Lydbildet er meget behagelig, og produksjonen føles velstrukturert og ustresset. Låten er ikke ment som en peak time banger på en stor arena, men heller som en solid throw in til complextrofans under en stemningsfull klubbsetting. Foreløpig, er bare to låter lastet opp til soundcloudprofilen, men jeg anbefaler lesere som elsker Electro House å følge med på hva nå enn som måtte skje på den i tiden som kommer.

Static Revenger – Set the World on (TheFatRat Dub) Electro

Bare dager etter at jeg skrev om at jeg gledet meg til TheFatRats dub, var den plutselig på Beatport. Låten løftes flere hakk i min bok uten vokalene fra Dev.

Skrillex, Damian Marley – Make It Bun Dem (Alvin Risk Remix) Electro

Hvis Skrillextilhengerene som henger her fortsatt ikke har plukket opp den mest solide remixen fra samarbeidet han gjorde med Damian Marley, er det ikke annet å gjøre enn å koble til det beste headsetet en har for hånd, og nyte breaket i half-time som er dubstep, MED dub.