Major Lazer med nytt album!

den november 26 | av | med 0 kommentarer

major lazer

Gruppen som nylig rocket Rockefeller i Oslo, har snart vært på turné i over 18 måneder. Etter at albumet «Free The Universe« ble sluppet i våres, har de tre gutta virkelig fått en ny giv med karrièrene sine. Det albumet fikk forøvrig en strålende mottagelse av undertegnede her på bloggen har blitt et av de albumene som virkelig har definert 2013 for min del.

Nå ser det ut til at et nytt album allerede er på vei, og at det vil være ferdigskrevet allerede innen nyttår. Jillionaire sa nylig til australsk radio at

«… De siste 18 månedene har nesten vært en konstant turné. Det har vært gøy, galskap og utrolig hektisk, og når dette året går mot slutten tror jeg nok vi kommer til å roe det ned og gjøre mye mindre turnering. Fremover vil det bli mye skriving av låt materiale til det neste albumet, og forhåpentligvis vil vi være ferdig med det innen utgangen av året. Albumet kommer ut en gang neste år»

Major Lazer har siden albumet kommet med noen små remixer og gratisutgivelser, men veldig lite av interesse. Hardwell har derimot funnet plass til en ny låt av dem og den colombianske artisten Moska i sitt seneste radioshow, «Lose Themselves» ser ut til å kunne bli en av de første låtene vi hører fra det kommende albumet deres.

Si din mening!