Secret Panda Society, The Chaotic Good – Double Clutch (Original Mix) Electro

Endelig litt 4 on the floor fra EDM-geniet TCG. Chicagogutten som byttet på å lage brutale breakbeats og å jobbe for det amerikanske forsvaret, har en helt unik evne til å remixe innen grenen Electro House. Produsenter som ‘The Chaotic Good’ var med på å gjøre meg forelsket i sjangeren, og jeg anbefaler alle å følge ham på facebook, der dere blandt annet finner bilder av hans selvkonstruerte roboter, som har blitt til et varemerke ved alle TCG-showsene.

Montee – Blow Up The Fest (Original Mix) Electro Hot

Ingen tvil om at man pent blir nødt til å la discobeatsene fra Montee ta kontroll over deg. Aldeles herlig produksjon, som gir deg et smil om munnen. Denne må bare høres. Kommer garantert til å digges.

Static Revenger – Turn The World On (TheFatRat Remix) Electro Hot

Vidunderbarnet TheFatRat er tilbake med en knallsterk remix. French touch i refrenget, samt Daft Punk -inspirert autotune-hook som virkelig fenger. Alt dette pakkes inn i et svært klubbvennlig Electro House -format. Venter nå bare på en dub-versjon fra TheFatRat, slik at man slipper den skjemmende MC’ingen til DEV. Dubversjonen kan høres på soudclouden til Onelove.

Feed Me – Little Cat Steps (Original Mix) Progressive

Ble ganske positivt overrasket av nyeste mau5trap-innstatsen fra Feed Me. Allerede fra første sekund byr låten på sjangertro progresjon mangen av oss fortsatt forbinder med labelet. Feed Me beholder sitt varemerke gjennom seriøs bruk av half time action med drumstep-trommer. Must have for mau5trap-fans.