Lille-lørdag

4/5/2016 16:55 | Deep House, Dubstep, Future bass, Musikk, Progressive | | med Comments Off on Lille-lørdag

test

Idag er det onsdag, og med fridag imorgen, lukter det helg allerede! Så stopp med hva enn du gjør, fyr opp grillen, og spill av denne lekre lista fra Housebloggen.no.

IZECOLD – Close (feat. Molly Ann)

Når de to store YouTube-gigantene Future House Music og NoCopyRightSounds går sammen for en felles låt, kan vi forvente noe stort. IZECOLD er en ganske ukjent produsent, men med denne type kvalitetet og rett markedsføring, er ikke nederlenderen langt unna en stor snakkis for fremtiden. Her får vi flotte vokaler fra Molly Ann, som inviterer deg inn til fest, og IZECOLD serverer deg alt det andre du måtte trenge!

Gratis nedlasting/Spotify/Apple Music

TooManyLeftHands – Can’t Get To You (Feat Layth)

Den danske duoen TooManyLeftHands har slitt med å nå gjennombruddet og har blitt mest kjent for sine gode liveopptredener, men de siste månedene har Køben-gutta virkelig jobbet med produksjonene sine. Resultatet har blitt overraskende bra! Forrige måned slapp duoen en flott remix av Maria Hazell, og denne uken kom en helt fersk singel med en sommerlig vibe, digg vokal og melodiske elementer som får oss til å skrike etter varmere tider!

Spotify

The Magician : “SHY” (feat. Brayton Bowman)

Det blir ikke annet enn god stemning når The Magician kommer med ny låt. Her er det fengende strykeelementer, digge melodier og en catchy vokal som tar oss med storm.

Spotify/Beatport

KYFRA x Eche Palante – I Got You (feat. Brandon Lehti)

En skikkelig rolig og behagelig låt fra KYFRA og Eche Palante. Den smaker sommer og sol på lang vei og vi får veldig lyst til å sprette champagnen i det droppet går.

Gratis nedlasting

Daft Punk – Doin It Right (k?d Remix)

Er du fan av Porter Robinson, så vil du garantert elske denne fra k?d! Vi i Housebloggen synes det er råtøft å prøve å remixe en av verdens største electronicalåter, men denne er en skikkelig høydare!

Gratis nedlasting

Galantis – No Money (Swords 4 Salem Remix)

“No Money” fra svenske Galantis var fengende nok, men for å dra skikkelig på klubbstemningen,  så anbefales denne fra Swords 4 Salem varmt!

Gratis nedlasting

GTA x Skrillex – Red Lips (4B Rebirth)

Den siste bangeren for dagen, er nok det hardeste du har hørt på en stund. Full gass fra start til slutt, og naboen blir nok ikke helt fornøyd. Digg er den uansett!

Gratis nedlasting

 

Hva mener du?