Lille-lørdag

1/6/2016 20:04 | Electro, Future bass, Musikk, Progressive | | med Comments Off on Lille-lørdag

Ny onsdag, og ny post av undertegnede. Musikken går hånd i hånd med det deilige sommerværet, og vi håper låtene faller i smaker!

SNBRN – Sometimes feat. Holly Winter

Frisk sommersang fra SNBRN, som nylig hadde vanvittig suksess med låten “Gangsta Walk”. Oppfølgeren følger mer  i produsentens riktige fotspor, og er utrolig digg!

PS: Norske Cavego vant også remix-konkurransen av “Beat The Sunrise” fra samme artist, som vi anbefaler at du sjekker ut.

Itunes

Manila Killa – Youth (feat. Satica)

Ny låt fra super-talentfull Manila Killa. Med sin vakre og melodiske sound som har trollbundet flere enn meg med “Youth”.

Itunes

Cash Cash – How To Love feat. Sofia Reyes (Remixes)

Cash Cash viste sitt store potensiale med låten “How To Love”, og vi trudde den ikke kom til å bli bedre, men nå kommer remixene. Vi anbefaler at du sjekker ut både Arty, Hellberg og BoomBox Cartel sin!

Pegboard Nerds & NGHTMRE – Superstar (Feat. Krewella)

Når du blander norsk/danske Pegboard Nerds, supertalentfulle NGHTMRE og de rutinerte tvilligene i Krewella, er det ikke annet å forvente enn en bånn gass låt, og det får vi i “Superstar”!

Itunes / Spotify

Blasterjaxx – The Silmarillia

Det har gått 2,5 år siden vi sist skrev om den nederlandske duoen. Innen den gang har det ene medlemmet trukket seg unna live-gigs, og de har levert laber musikk. Men endelig ser vi lys i tunellen for Thom og Idir. Deres “The Silmarillia” er perfekt for deilige sommerdager!

Beatport

Hva mener du?