let your mind go

John Dahlback, Michael Calfan & Andy P – Let Your Mind Go Progressive Hot Beatport

For meg personlig er Michael Calfan veldig Hit or Miss. Noen ganger kan han komme med låter som er geniale, andre ganger høres de ut som en billig kopi av seg selv. Når han samarbeider med John Dahlback derimot, er det vel ingen tvil om at resultatet kunne blitt noe annet enn bra. Let Your Mind Go har gode vokaler, en herlig big-room atmosfære og masser av energi. Liker også spesielt godt den lille durende basslinja som er typisk Dahlback. Top notch release fra Spinnin’ dette her.

Deadmau5 & Wolfgang Gartner – Channel 42 (Eekkoo Remix) Tech house Beatport

Remixpakken til Channel 42 ble sluppet for noen dager siden, men i mine ører er det Eekkoo-remixen som fenger mest. Den har bevart den fine sjamrnen som Deadmau5 legger i låtene sine, koblet med en vanvittig rytme og et voldsomt driv.

Magnifik – Feel The Groove (Tradelove Remix) House Beatport


Hva er det med disse italienerne og tech house? Den drivende rytmen, den spretne off-beat bassen og små, morsomme breaks er blitt nærmest varemerke for artister som The Cube Guys, Pink Fluid, Lookback og Federico Scavo. Tradelove følger i fotsporene av sine landsmenn og lager en herlig remix av Feel The Groove. Dette er house som er designet for svette og intense kvelder på dansegulvet, og jeg elsker det!