kream_love_featured

KREAM har du vel hørt om? Ikke? Da er det søren meg på tide å sjekke ut disse to brødrene fra Bergen. Med godt over 30 millioner streams på Soundcloud, har de i over ett år kastet ut en lang remse med knallsterke remixer du garantert har gynget til. Brødrene Markus og Daniel Slettebakken startet det hele med en offisiell remix av Tove Lo – Talking Body, som i dag troner toppen av deres låtkatalog med svimlende 6,7 millioner streams på Soundcloud, og 6,9 millioner streams på Spotify. #highfive

KREAM fulgte opp gjennombruddet med et knippe uoffiselle remixer av artister som Craig David, MNEK og Jessie Ware, før deres remix av Major Lazer – Lean On ble lagt på bordet, som igjen viste at ungguttene var duoen å følge med på. Duke Demont, Tobtok, Broiler, Martin Solveig og M-22 ble lagt under lupen, og fikk smake på den UK-inspirerte deep house-sounden til bergensgutta, som så mange ble mer sulten på etter gjennombruddet.

En måned etter siste remix-slipp er KREAM aktuelle med sin aller første singel, nemlig Love You More. Vi kan ikke si annet enn at det var på høy tid med litt eget materiale, og at vi har sett frem til denne lenge. Singelen sitter som et skudd, og vi gleder oss til neste slipp fra disse to. Heia heia!

Love You More på Spotify / iTunes / Beatport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *