Kingdom (1)

 Først og fremst; Hei alle sammen. Jeg er en ny skribent her på Housebloggen, og kaller meg Kristian Rebo.

Tom Staar – Kingdom (Vocal Mix) Electro Beatport

Min første låt som jeg omtaler blir den nyeste til stjerneskuddet Tom Staar, som har virkelig slått igjennom som et navn å regne med i 2012. Briten har remixet navn som Afrojack og SHM (begge i samarbeid med Kryder), og har kommet med egenproduksjoner som har stått høyt på Beatport. Nå, på randen til 2013, slipper han sin nyeste låt på Laidback Lukes’s Mixmash Records. Låta, som har fått navnet Kingdom, starter relativt rolig med en lav pulserende basslinje, og en behagelig vokal i et break som jeg kunne tro var noe Kaskade hadde mekket. Men plutselig får låta en helt ny vending i en kort men konsis takeoff, som ender i en enorm wobblebass. Andre breakdownet og takeoffen er noe av det samme som det første, men jeg kan tenke meg Kingdom gjør stor skade på virkelig store anlegg. En meget sterk avslutning på gjennombruddsåret til Tom Staar.

Milk & Sugar – Stay Around (Milk & Sugar Club Mix) House Beatport

Fra tyskerne Milk & Sugar kommer en remake av deres Stay Around, originalt først sluppet for ti år siden. I pakken følger det også med remixer av David Jones, David Penn og Kolombo, men den eneste som jeg synes er verdt å snakke om er «originalen». En skikkelig gladlåt i den gode gamle funky stilen, med divavokaler og discoelementer, men oppdatert med en skinnende ny produksjon i takt med tidens krav. Herlig basslinje og driv i denne låta.

SwankyTunes, Matisse & Sadko Vs Deadmau5 & Kaskade – Move For Me The Legend (Kaskade Mashup) Progressive Soundcloud (Free dl)

Bortsett fra å kanskje få prisen for årets lengste mashupnavn, er dette en herlig blanding av to låter. Kaskade er kjent for å legge ut sine mashups til gratis nedlasting, til stor glede for mange. Låtene som er brukt her er ikke spesielt nye, men jeg synes allikevel dette er en såpass bra mashup at den kan legges ut.

Made In Norway – On Hold Progressive Beatport

Østfoldingen Emil Onstad har vært veldig ivrig på utgivelsesfronten i høst, og for noen dager siden ble On Hold sluppet på Norwegian Records. Personlig synes jeg dette er en veldig god låt, med en fin vokal som kler synthene og beaten godt. Støtt dine landsmenn, og kjøp låta på Beatport.