Det er sann glede å presentere verdens beste label sitt fjortende samlealbum.

John Digweeds Bedrock Records er, i mine øyne, uten tvil verdens beste label. Jeg kan ikke komme på et annet label som leverer så sterke slipp innenfor et så stort spekter av sjangere. Bedrock 14 er den tredje kompilasjonen som slippes i år sammen med Underground Sound of Miami og John Digweed Live in Cordoba. Begge albumene får fortsatt masse spilletid hos undertegnede og mange av låtene er å regne blant årets beste. Bedrock 14 ble først premiert som en minimix på John Digweeds verdenskjente radioshow; Transitions for litt over en måned siden.  Siden den gang har jeg spilt ihjel previewene og for meg så har 8. oktober vært en like stor dato som julaften.

Det er ikke til å stikke under en stol at man merker innflytelsen suksessen til labels som Crosstown Rebels og Hot Creations har hatt på sounden til Bedrock. For på dette albumet er det overraskende mange dype låter. Men det som er så bra med Bedrock er at de varierer låtutvalget veldig. Liker du dypere house så er Wiretappeurs Iridescent eller Stelios Vassiloudis’ remix av Quarry Bank låter for deg. Er du mer fan av klassisk Bedrock prog/tech house så har du Guy Js Mish Mash og Marco Baileys Whispering Leaves. Det finnes også noen herlige technolåter der for deg som vil ha musikken din tung.

Det er som sagt 21 låter på albumet. Jeg har ikke funnet en jeg ikke liker så å trekke frem et par av dem som smakebiter var en mildt sagt vanskelig oppgave. Jeg har trukket frem fire av de beste låtene som er relativt forskjellige fra hverandre. Vil uansett anbefale alle å ta en lytt på hele albumet fordi fire låter gir ikke et godt nok bilde. Du finner hele albumet tilgjengelig som zippede filer nederst i artikkelen. Håper dere koser dere like mye med dette fantastiske samlealbumet som jeg gjør. Jeg kommer ikke til å trenge noe mer musikk de neste månedene!

Hvis det var noen tvil så er selvfølgelig albumet Hot

Wiretappeur – Iridescent (Original Mix) Deep House

Quivver – Fakes and Bullshit (Original Mix) Tech House

Guy J – Mish Mash (Original Mix) Tech House

Jamie Stevens – Indigo (Original Mix) Tech House

Last ned hele albumet her: (Part 1, Part 2)