Nicky Romero & Calvin Harris – Iron (Original Mix) Progressive Hot

Nicky Romero & Calvin Harris teamer opp for første gang og det er ikke hvilken som helst låt de slipper heller. Iron er alt Nicky Romero er om dagen; moderne electro cuts med et pumpende drop. I tillegg får vi Calvin Harris på vokalen og som alltid skuffer han ikke der. Denne låta er nok et eksempel på at det meste disse to tar i blir til gull!

Digitalism – Zdarlight (Fedde Le Grand & Deniz Koyu Remix) Progressive

Digitalism’s klassiker ‘Zdarlight’ får sin moderne remix levert av Fedde Le Grand og hans protesjé, om du vil, Deniz Koyu. Låta tar med seg melodien fra originalen og plasserer den i et veldig digitalt lydbilde. Skulle gjerne sett disse to gjøre noe litt enklere ut av den klassikeren, men det er selvfølgelig ingenting å si på kvaliteten her jevnt over. Man har alltid store forventninger til Fedde og Koyu er on-fire om dagen, men kanskje kom denne låta litt kort?

Firebeatz & Schella – Dear New York (Original Mix) Electro Hot

Firebeatz har hatt noen helt ville produksjoner det siste året, men det kan fort bli for komplisert eller litt for mye av det gode. ‘Dear New York’ er et godt eksempel på det motsatte. Her går han sammen med den relativt ukjente landsmannen Schella og lager en forrykende tolkning av Beastie Boys-klassikeren. Velkent sample og et drop som «wobbler deg herfra til månen».