Inn i Flumes verden

30/5/2016 17:46 | Album, DJ, Electro, Electronica, Future bass, Nyheter | | med Comments Off on Inn i Flumes verden

flumeskinhb2

Nyskapende Flume har endelig gitt ut albumet sitt, og det er et mesterverk!

Da 2016 var i gang, fikk vi en smakebit på det nye fra Australieren i “Skin LP Preview”. Det var en singel satt sammen av låtene på hans kommende album. Når vi hørte dette skjønte vi at noe stort var på gang, og vi har gått å trippet og ventet siden da. Etterhvert ble det sluppet flere og flere låter, “Smoke & Retribution”, “Never Be Like You”, “Say it” og “Wall Fuck” og alle var unike! For noen dager siden fikk vi endelig høre alt i sin helhet og det er noe vi aldri har hørt maken til. Med dette albumet er det bare å drømme seg bort i herlige lyder du aldri har hørt før, kombinert med den velkjente, digge Flume-viben. Vokalene er også fantastiske og unike. Det er som vi kan høre det bli sagt i begynnelsen av “Skin LP Preview”, som viste seg å være en del av låten “You Know”;

“Sometimes I feel like the world spin opposite of the way you spin. Sometimes you just gotta create your own … a world”.

Skin LP Preview

Flume har virkelig laget sin egen verden, og med denne musikken og det nydelige artwork-arbeidet til kunstner og designer Jonathan Zawada, “spinner” det virkelig vår vei og. Vi kan ikke gi Flume noe annet enn et stort TAKK for at han har delt denne verdenen med oss. Dette er låter som aldri blir glemt!

Skin

iTunes / Beatport

 

Hva mener du?