Ilan Bluestone & Jerome Isma-Ae – Under My Skin

den juni 24 | av | med 3 kommentarer

ilanjerome

Ilan Bluestone har riktignok produsert noen år, men det har ikke blitt noe alvor av karrieren hans før han ble plukket opp av Anjunabeats så sent som i januar i år 2011. Etter store låter som Sinai og remixer for bla. Armada, Enhanced og Black Hole var det med stor glede jeg først så at han hadde produsert med en av de største kjempene fra prog house scenen, Jerome Isma-Ae. De har tidligere gjort en remix sammen uten at jeg ble overbevist over resultatet, men etter Bluestones remix av Tritonals «Bullet That Saved Me» ble tilliten gjenopprettet og etter å ha hørt previewen av denne låten, «Under My Skin», kunne jeg ikke annet enn å glede meg til relase!

Ung hingst møter gammel traver og resultatet er rett og slett upåklagelig! Om du liker trance eller prog spiller ingen rolle da denne vil tilferedsstille de fleste med sansen for melodisk musikk. Tempoet er ikke avskrekkende høyt for en trancelåt å være og droppet er passende hardt til at det også kan appellere til dere som ellers bare hører på house.

Beatport | iTunes

Si din mening!

Davidsen sier:

Ilan Bluestone ga ut sin første release på Anjunabeats i november 2011, men på den tiden gikk han kun under «Bluestone». Get your facts straight, bloggen.

Feh sier:

Jeg sjekket det faktisk opp, men så blind kan man altså bli :) Bra vi har sånne som deg, Davidsen! Tror snart jeg må skaffe meg nytt pass så mange ganger det har blitt påskrevet til nå hehe.

Davidsen sier:

Fint at du rettet opp i det, alle kan gjøre feil :)