Basto – I Rave You (Original Mix) Electro Hot

Basto slipper noe utenom det vanlige med I Rave You. Han har gjort noen veldig inspirerte låter tidligere, men her klarer han å oppnå litt egen stil. Det går i veldig mange tunge og harde låter om dagen, så han er ikke den første på blokka som kombinerer electro inspirerte synther med det progressive, men det er fortsatt en feit låt.

AN21 & Max Vangeli vs Steve Angello – H8RS (Original Mix) Progressive

H8RS har ikke fått veldig god tilbakemelding etter sin premiere hos Pete Tong. Den får nok neppe noe bedre nå som den er ute. AN21 & Max Vangeli slipper, som sagt tidligere, sitt første album til sommeren og det var ventet å høre en collab med Steve Angello. De har fått mye oppmerksomhet for ‘Fresh Start’ og ‘Whisper’, og dette har hjulpet på veien til et ferdig album. Vi får heller huske på de to låtene for dette var ikke bra!

Thomas Gold – Circles (Original Mix) Progressive

Thomas Gold – Fanfare (Original Mix) Progressive

Thomas Gold – The Beginning (Original Mix) Progressive Hot

Thomas Gold har vært så hedig å få gjort en compilation for Axtone. Her var det ekstremt mange godbiter selvfølgelig og i tillegg var det tre helt nye låter. Tyskeren har jobbet seg kraftig oppover det siste året og den oppmerksomheten han nå opplever er fullt fortjent. Han har et svært godt lydbilde i alle låter, men det har sikkert de fleste hørt. Disse tre vil kanskje ikke stå på toppen av beatport, men det er ingenting å si på kvaliteten på produksjonene.