Morken-bak-nede-635x420

OSLO <3 HOUSE

Det har skjedd noe i 2015! Er det interessen for housemusikk som har ekspandert? Kulturstøtten som har vært gavmild? Kalde nordmenn som endelig har funnet en dansestil til repeterende rytmer?  Eller kanskje betegnelsen “rave” har blitt stuerent og tilbake til kjernen av hvorfor det hele startet – nemlig forelskelsen i housemusikken. Oslos klubber leverer uansett så det synger etter om dagen. Dette må feires!

For det er fredag… Art Department kommer på The Villa og Oliver Dollar spiller på Jaeger. Så når Oslo inviterer til en slik kveld er det bare for meg å gi dere de beste låtene som kan snurre hjemme over anlegget før dansegulvet tar over. Så her skal jeg spille opp det beste og nyeste innen Tech House som har kommet til overflaten den siste tiden. Jeg håper også at bybildet i hovedstaden forsetter å blomstre innenfor sjangeren vi er så glad i her på Housebloggen.

God fredag! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>